Ζητά ευαισθησία και λογική ο Αστέρας

Την αναβολή των αγώνων του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες, ζητούν από τον Αστέρα Εξαρχείων.

Με αφορμή τη σημερινή (14/02) εξ αναβολής αναμέτρησής τους με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του Στρέφη, διαμαρτύρονται για τον κίνδυνο στον οποίο τέθηκε η αποστολή το περασμένο Σάββατο (11/02) κατά τη μετάβασή της στην Πτολεμαΐδα, για την αναμέτρηση με τον τοπικό Απόλλωνα, και ζητούν από τους αρμόδιους να κατανοήσουν πως η ασφαλής μετακίνηση είναι πιο σημαντική από τη διεξαγωγή ενός αγώνα μπάσκετ.

Η ανακοίνωση: «Μπορεί ο Αστέρας Εξαρχείων

να βαδίζει εκ του ασφαλούς στην κούρσα του πρωταθλήματος και μάλιστα να είναι από την αρχή σταθερά στο γκρουπ των πρωτοπόρων, όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια η… διαδρομή ήταν περιπετειώδης. Η ομάδα μας υποδέχεται την Τετάρτη (15/02) στις 19.30 τον Παναθηναϊκό, στην εξ αναβολής (λόγω των επεισοδίων που είχαν γίνει στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού του Στρέφη) αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική, η οποία ουσιαστικά θα κρίνει την τέταρτη θέση.

Ευχόμαστε η αποστολή της αντιπάλου να μην υποστεί την παραμικρή ταλαιπωρία (άλλωστε και για ό,τι απαράδεκτο συνέβη ούτε η ομάδα ούτε οι φίλοι του Αστέρα Εξαρχείων είχαν την παραμικρή συμμετοχή) τόσο κατά την άφιξή της στο γήπεδο όσο και γενικότερα για το παιχνίδι. Εμείς, πάντως, νιώθουμε σαφέστατα πιο ασφαλείς από ό,τι στην τελευταία μας προσπάθεια να νικήσουμε τα… στοιχεία της φύσης και να φτάσουμε στην Πτολεμαΐδα, προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας με τον τοπικό Απόλλωνα, το περασμένο Σάββατο (11/02).

Δεν είναι στις προθέσεις μας να διαμαρτυρόμαστε, δεν ήταν αγωνιστικό το ζήτημα, όμως το να υποχρεωθούμε να φτάσουμε σε μια περιοχή κάτω από αντίξοες και κυρίως εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης ήταν κάτι που θεωρούμε πως μπορούσε να αποφευχθεί. Για εμάς το μπάσκετ είναι το δεύτερο πιο ευχάριστο πράγμα στη ζωή μας. Το πρώτο είναι η ίδια η ζωή και νιώθουμε το βάρος της ευθύνης, καθώς οικογένειες μάς εμπιστεύονται τα κορίτσια τους.

Ζητάμε, λοιπόν, όταν τα φαινόμενα είναι ακραία, να υπάρχει η ευαισθησία και η λογική, ώστε να μην υποβάλλουμε εαυτούς και τις οικογένειες των παικτριών μας στην αγωνία, την οποία πριν από λίγες ημέρες βιώσαμε. Το σημειώνουμε τώρα, αφού έχει περάσει το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, γιατί θέλουμε να αντιληφθούν οι αρμόδιοι το πόσο δύσκολο ήταν για εμάς, σε δρόμους παγωμένους με ολισθηρότητα, να μετακινούμε τόσα κορίτσια. Θεωρούμε ότι έπρεπε να είχε αναβληθεί το παιχνίδι και προκαταβολικά ζητούμε, αν υπάρχουν ανάλογες δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αυτό να συμβεί αυτόματα, καθώς ο μπασκετικός ηρωισμός δεν έχει ως αντάλλαγμα των κίνδυνο ανθρώπινων ζωών».

Keywords
Τυχαία Θέματα