Ζητάνε γκολ από τον Κουίνσι…

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν… κατακλύσει την προσωπική σελίδα του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε και του ζητούν να σκοράρει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γκανέζος άσος του Παναθηναϊκού πολλές φορές εκφράζεται μέσα από την σελίδα που διατηρείς το συγκεκριμένο

μέσο κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο αυτή τη φορά ήταν η σειρά όλων των φίλων του «τριφυλλιού» να μπουν στο προφίλ του Κουίνσι και να το γεμίσουν με μηνύματα ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Πάρτε τη νίκη με τον Ολυμπιακό. Σκόραρε για εμάς», αναφέρει ένα μήνυμα, ενώ ένα άλλο γράφει: «Θέλουμε μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Συνεχίστε το σερί νικών». Ένα ακόμα μήνυμα ήταν το: «Κάνε μας χαρούμενους Κουίνσι. Νικήστε τους!» κι ένα ακόμα έγραφε: «Είσαι ο καλύτερος. Ελπίζουμε να σκοράρεις κόντρα στον Ολυμπιακό».

Άλλα μηνύματα ήταν σε αυτό το ύφος: «Είσαι φανταστικός παίκτης. Βάλε γκολ το Σάββατο, κάνε μας χαρούμενους, όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού», ενώ ένα ακόμα μήνυμα ήταν κι αυτό που τόνιζε ότι: «Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι... Τελειώστε τους», με τον Κουίνσι να απαντάει ότι «Ξέρουμε τι σημαίνει και θα δώσουμε το 100% για τη νίκη»!

Ο Γκανέζος συνέχισε πάντως να ασχολείται με τη σελίδα του και ευχαριστούσε ξεχωριστά τον κάθε φίλαθλο που του έστελνε μηνύματα ενόψει του ντέρμπι, πριν περάσει σε κλίμα… Εθνικής ομάδας και αναρτήσει φωτογραφίες από την αποστολή των Γκανέζων στην οποία και έχει ενσωματωθεί.

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα