Ζήτησε παρατηρητή η Χαλκίδα

00:26 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στις ισόβαθμες Χαλκίδα και Ένωση Ιλίου, συγκεντρώνει τα βλέμματα στο 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (08/01) στο κλειστό της Κανήθου, με το νικητή να αποσπάται μόνος πρώτος στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, με την οποία σχολιάζουν την επιλογή των διαιτητών, Μ. Πιτσίλκα και Γερακίνη (κομισάριος ο Ιωάννου), και αποκαλύπτουν πως έχουν ήδη ζητήσει

από την ΚΕΔ την παρουσία παρατηρητή.

Η ανακοίνωση: «Την Κυριακή στις 08/01/2012 στις πέντε το απόγευμα στο κλειστό της Κανήθου ο Γυμναστικός δίνει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Ένωση Ιλίου, με την οποία βρίσκεται μαζί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Για το ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι η ομάδα του Γυμναστικού είχε ζητήσει να το σφυρίξουν αξιολογημένοι διαιτητές, έτσι ώστε να αποφευχθούν ξανά παράπονα για «κακές διαιτησίες» που είχαν κάνει στις τελευταίες αγωνιστικές ο Έσπερος Λαμίας, ο Γυμναστικός για το παιχνίδι του στον Πόλις Καλλιθέας, αλλά και ο Αετός για τον εντός έδρας αγώνα του με την Ένωση Ιλίου που «φώναζε» για τη διαιτησία του κυρίου Γερακίνη, από τον οποίο είχε πολλά παράπονα.

Η επιτροπή διαιτησίας στον συγκεκριμένο αγώνα ντέρμπι του Γυμναστικού με την Ένωση Ιλίου όρισε σαν πρώτο διαιτητή τον αξιόλογο διαιτητή Α2 κύριο Μανώλη Πιτσίλκα, ο οποίος είναι αποδεδειγμένα ένας διαιτητής καριέρας και σίγουρα η παρουσία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί εγγύηση για την απόλυτα δίκαιη και αξιοκρατική διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, με την πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία. Σαν δεύτερο διαιτητή η επιτροπή όρισε τον κύριο Παναγιώτη Γερακίνη, επίσης αξιόλογο διαιτητή Β’ Εθνικής, ο οποίος όμως κατά σύμπτωση ήταν ο ίδιος που είχε οριστεί στον προηγούμενο αγώνα της Ένωσης Ιλίου εκτός έδρας, στο προαναφερόμενο παιχνίδι στην έδρα του Αετού, όπου δημιουργήθηκαν τα έντονα παράπονα του γηπεδούχου Αετού μετά την εντός έδρας ήττα από το Ίλιον για τον συγκεκριμένο διαιτητή, τον οποίον θεώρησαν υπεύθυνο για την ήττα τους.

Οι άνθρωποι του Γυμναστικού επειδή δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και «προπέτασμα καπνού» για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την Ένωση Ιλίου ούτε θέλουν να έχουν οποιαδήποτε προκατάληψη για τον συγκεκριμένο διαιτητή και επειδή θεωρούν όλα τα συμβάντα εντελώς τυχαία (όπως επίσης και την κοινή καταγωγή με τους προπονητές του Ιλίου) το μόνο που ζήτησαν από την ΚΕΔ, στην οποία παρέστησαν προσωπικά την Πέμπτη 05/01, είναι η παρουσία παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα Γυμναστικού - Ένωση Ιλίου, αφού όπως διαβεβαίωσαν τον εκπρόσωπό μας ο ορισμός ήταν καθαρά αξιοκρατικός και έγινε με σκοπό τη διαφύλαξη της αξιοπιστίας του συγκεκριμένου αγώνα. Βέβαια, οι άνθρωποι της ΚΕΔ αμέσως δέχθηκαν το αίτημα του Γυμναστικού κι έτσι στον αγώνα της Κυριακής (08/01) θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα και παρατηρητής διαιτησίας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο αγώνας Γυμναστικού - Ένωση Ιλίου θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του ίσως πιο δύσκολου ομίλου όλων τ

Keywords
Τυχαία Θέματα