Ζοτς: «Ώρα να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου»

H ζωή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε ντοκιμαντέρ για λογαριασμό της σερβικής τηλεόρασης και η 13χρονη παρουσία του στον Παναθηναϊκό αντικείμενο σχολιασμού από τον πρώην τεχνικό του «τριφυλλιού».

Ο Ζοτς μίλησε και για το μέλλον του, τονίζοντας ότι αυτή τη σεζόν θα την αφιερώσει στην οικογένειά του: «Για 13 χρόνια πέρασα υπέροχα στον Παναθηναϊκό, ήμουν πολύ χαρούμενος στην Αθήνα, όμως νομίζω πως έφθασε η ώρα να ξεκουραστώ με την

οικογένεια μου. Αυτή τη στιγμή είμαι μαζί τους και προσπαθώ να κάνω πράγματα που δεν έκανα εδώ και 21 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια ασχολιόμουν με την προπονητική και τώρα έχω χρόνο να ηρεμήσω και να επενδύσω τον ελεύθερο χρόνο μου σε ανθρώπους που αγαπώ», τόνισε ο Ομπράντοβιτς.

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ έγιναν στην Μπανταλόνα και ο Ζοτς μίλησε για την πρώτη του μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού με τη Χουβεντούτ Μπανταλόνα, κόντρα στον Ολυμπιακό το 1994, στο Ισραήλ: «Θυμάμαι τη σημαντική δουλειά που κάναμε όλοι στο κλαμπ από τη διοίκηση έως τους παίκτες. Πραγματικά σπουδαία δουλειά σε εκείνη την Ευρωλίγκα, αν και ήταν δύσκολο. Για να προκριθούμε παίξαμε με τη Ρεάλ και την αποκλείσαμε. Ηταν δύσκολο αφού και οι αντίπαλοι μας ήταν το φαβορί».

Ο Ομπράντοβιτς μίλησε και για το Final 4 του Ισραήλ τονίζοντας: «Πήγαμε στο Τελ Αβίβ με 3 μεγάλες ομάδες: Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, Κανείς δεν πόνταρε πάνω μας και αυτό ήταν αβαντάζ, ήμασταν ήρεμοι, ξέραμε τις πιθανότητες μας. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό, χάναμε στο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο το γυρίσαμε, πήγαμε στον τελικό, όπου όλοι πίστευαν πως ο Ολυμπιακός ήταν ο επικρατέστερος για να πάρει το τρόπαιο, όμως τα καταφέραμε. Ευχαριστώ την άμυνα μας, τον Κόρνεϊ Τόμπσον και τον Ζόρντι Βιγιακάμπα. Με ομαδική δουλειά υλοποιήσαμε το όνειρο μας. Θα έχω πάντα καλές αναμνήσεις από δω».

Οσο για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της Μπανταλόνα, ο Ζοτς τη χαρακτηρίζει αξέχαστη: «Θα θυμάμαι κάθε στιγμή της υποδοχής, δεν πρόκειται να τη ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα