Ζοτς: «Το καλύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ για τον τίτλο»

Σύνθημα κατάκτησης του τίτλου μέσα στο ΣΕΦ έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την συνεισφορά του στη σημερινή (30/05) επικράτηση επί του Ολυμπιακού.

«Πιστεύω ότι το πέμπτο παιχνίδι είναι ένα ματς που θέλουν να δουν όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ, ένα ματς

που κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο απ' την πλευρά μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός αποδίδοντας τα εύσημα στον κόσμο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα απόψε και μας βοήθησαν να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Στην ερώτηση που του έγινε το θέμα της παραμονής του ο Σέρβος τεχνικός ήταν αινιγματικός: «Για να πω την αλήθεια αυτό πιστεύω ότι ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και και επόμενο θα είναι το τελευταίο μου στο ΣΕΦ. Δεν ήταν ποτέ θέμα αν θα μου άρεσε να συνέχιζα. Ποτέ» τόνισε αρχικά για να πάρει πάλι το λόγο στη συνέχεια, απαντώντας σε νέο ερώτημα και να διευκρινίσει: «Θα ήθελα να μείνω 36 χρόνια αν μπορούσα. Δεν εξαρτάται από εμένα. Νιώθω Παναθηναϊκός μετά από όλα αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ. Θέλω να μείνω».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του έμπειρου προπονητή:

Αρχικά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον τέταρτο τελικό: «Ήταν ένα πολύ συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί στα play offs είτε κερδίζεις, είτε πας σπίτι σου. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε νευρικότητα και έγιναν πολλά λάθη και στο τρανζίσιον γκέιμ. Φυσικά κάτω από την μπασκέτα χάσαμε εύκολα καλάθια. Αν δει κανείς το τελικό σκορ, δεν είναι ενδεικτικό της πορείας του αγώνα. Αυτό ήταν η έκβαση του τελευταίου δεκαλέπτου. Για αυτό ήταν ένα πολύ συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε θα έπαιρνε τον τίτλο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί αγωνίστηκαν σκληρά. Στον τρίτο αγώνα, ο Ολυμπιακός πήρε 19 επιθετικά ριμπάουντ. Ενώ σήμερα θέλαμε να δουλέψουμε περισσότερο και πήραμε παραπάνω ριμπάουντ.

Για μία ακόμα φορά, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, αλλά ειδικότερα τους μεγαλύτερους, όπως τον Μπατίστ, τον Γιασκεβίτσιους και τον Διαμαντίδη, καθώς έδωσαν το παράδειγμα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής και ανεξαρτήτως με το τι θα γίνει στο τέλος, είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι εδώ, στην συγκεκριμένη ομάδα. Εξαιτίας αυτών των παικτών είμαι καλύτερος προπονητής και καλύτερος άνθρωπος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας γιατί δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα και μας βοήθησαν να κερδίσουμε. Τέλος, το πέμπτο παιχνίδι είναι ένας αγώνας που θέλουν να δουν όλοι. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Αναφορικά με την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα και αν ήταν εξαιτίας πως αγωνιζόταν με την πλάτη στον τοίχο, απάντησε: «Παιχνίδι με το παιχνίδι παρακολουθούμε πως έχουμε αγωνιστεί και έχουμε δει πως ήταν τα τρία τελευταία παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός με τους νεαρότερους παίκτες αγωνίζεται με την περι

Keywords
Τυχαία Θέματα