Γόνιμη και δραστήρια η υπόλοιπη Άνοιξη

Η ανάδρομη πορεία του Άρη έβαλε σε αναμονή πολλά –επαγγελματικά κυρίως- project απ’ τον Ιανουάριο, ωστόσο η επιστροφή του σε ορθή πορεία απ’ τις 14 Απριλίου θα επιτρέψει την εξέλιξη των πλάνων μας αλλά θα δώσει και την ευκαιρία για νέα πράγματα, δυναμικές πρωτοβουλίες και γρήγορη δράση.

Χρειαζόταν ωστόσο η σχεδόν τρίμηνη παύση των δραστηριοτήτων. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις που προκάλεσε
ο ανάδρομος Άρης, είχαν σαν σκοπό την αναθεώρηση όσων είναι να κάνουμε αλλά και την τελειοποίηση λεπτομερειών, ώστε να γίνουν όλα πολύ καλύτερα τελικά. Ο Άρης απ’ τη Παρθένο ζητά τελειότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ενώ η ανάδρομη πορεία των πλανητών είναι ένα απαραίτητο διάστημα παύσης και ανασκόπησης με το οποίο πρέπει να συντονιζόμαστε.

Έτσι λοιπόν μετά από ένα αίσθημα ανικανότητας να δράσουμε, ίσως και μια «παράλυση» και την αναβολή της πραγματοποίησης των θέλω μας, περνάμε τώρα σε μια δημιουργική και γόνιμη περίοδο, στην οποία έχουμε την ευκαιρία να αναπτυχθούμε, να δράσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να υλοποιήσουμε στόχους κι επιθυμίες. Οι συνθήκες θα βοηθήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση μέχρι τον Ιούνιο, ενώ το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι ένα χάος, το διασκορπισμό και τη σύγχυση, αλλά και κάποιες εξαπατήσεις, ειδικά μέσα στον Απρίλιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα