Η Ελλάδα βουλιάζει και το Δημόσιο τον χαβά του

Στην αρχή το σχέδιο ήταν να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι. Ας πούμε 150.000. Και αμέσως. Μετά θα περνούσαν σε εφεδρεία. Μετά θα έβγαιναν στη σύνταξη, με τη ΔΗΜ.ΑΡ. Μετά η τρόικα ήθελε να φύγουν 12.000. Ούτε, όμως, αυτοί χρειάζονταν. Υπήρχαν 7.000 επίορκοι. Οι οποίοι ήταν 2.000. Οι οποίοι στο φινάλε μπορεί να ήταν και 300. Από αυτούς θα έφευγαν αυτοί που είναι ένοχοι. Φτάνει να συνεδριάσουν τα ελεγκτικά συμβούλια. Τα δευτεροβάθμια τα οποία δεν μπορούσαν
να συγκληθούν γιατί δεν είχαν ολοκληρωθεί οι συνθέσεις. Η κυβέρνηση, λοιπόν, βρίσκεται μπροστά στο έργο να συγκροτήσει δευτεροβάθμια συμβούλια επιόρκων του Δημοσίου, αφού όλοι, εκτός από την τρόικα, καταλάβαμε ότι η έλλειψη των δευτεροβάθμιων συμβουλίων οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία.

Ολοι εκτός από την τρόικα, που καταλαβαίνει το απλό και αριστοτέλειο ότι κάθε πείραμα που επαναλαμβάνεται υπό τις ίδιες συνθήκες θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα και αν στην Ελλάδα δεν αλλάξει μια συνθήκη, και το μηχάνημα που τυπώνει τα ευρώ να μας δώσουνε και πάλι θα χρεοκοπήσουμε. Η συνθήκη είναι μία: η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα