Μαριάννα Λειβαδιτάκη: η ταλαντούχα Κρητικιά σεφ που μυεί τους Λονδρέζους στη Μεσογειακή Διατροφή

Με καταγωγή από τα Χανιά και μέριμνα για την εξαιρετική ποιότητα, που την ανέδειξε ως σεφ του Morito και του Moro στο Λονδίνο, αλλά και ως συγγραφέας του βιβλίου «Aegean», η Μαριάννα Λειβαδιτάκη μας εξηγεί τα μυστικά της πρώτης ύλης και του αυγού.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαριάννα Λειβαδιτάκη, Κρητικιά, Λονδρέζους, Μεσογειακή Διατροφή,marianna leivaditaki, kritikia, londrezous, mesogeiaki diatrofi