Όνειρο ζω με τον Αλέξη, μη με ξυπνάτε!

Βάλσαμο στ΄ αυτιά των δοκιμαζόμενων Ελλήνων ο μελίρρυτος λόγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. Με το αναμφισβήτητο χάρισμα του που θυμίζει άλλες εποχές κι άλλο ηγέτη, δεν άφησε κανένα παραπονούμενο.

Είχε να μοιράσει ελπίδες και δώρα σε όλους πλην των «λαομίσητων» εφοπλιστών, αλλά και εχόντων - κατεχόντων. Πρόγραμμα και λόγος που φουσκώνει το ρεύμα των αγανακτισμένων και πολύπαθων συμπολιτών μας και στοιχίζονται μαζί του
για να επανακτήσουν τα απολεσθέντα εντόκως.

Κυβερνητικό πρόγραμμα που αποκαθιστά τα πράγματα και βάζει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Ακόμα κι εγώ με τη δημοσιογραφική εμπειρία τριών δεκαετιών και βάλε, έπιασα τον εαυτό μου να συγκινείται με τη νέα εποχή που φέρνει μαζί του ο κ. Τσίπρας μαζί με το επιστημονικό δυναμικό επιτελείο του. Δεν το κρύβω πως μια φωνή μέσα μου σιγοψυθίρισε: «Και γιατί όχι, τι έχει να χάσεις εκτός από τις αλυσίδες σου;»

Όμως λίγο αργότερα όταν κάθισε ο κουρνιαχτός της αισιοδοξίας ήρθαν πάλι στο μυαλό μου αυτά τα αναθεματισμένα νούμερα που κατατρύχουν τη ζωή μου παιδιόθεν γαρνιρισμένα με κοινή λογική και πάει το όνειρο.
Έσβησε σαν πυροτέχνημα.

Και επειδή δεν αντέχω να τα κρατώ μέσα μου τα μοιράζομαι μαζί σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα