Περίοδος ξεκινημάτων

Απρόσκοπτα πλέον μπορούμε να προχωρήσουμε στην έναρξη υλοποίησης ιδεών και ονείρων, σε αυτόν τον δυναμικό μήνα. Έτσι, υποχωρούν τα εμπόδια και η αίσθηση αδυναμίας του Μαρτίου, αναλαμβάνουμε τις δυνάμεις μας και με θάρρος προχωρούμε σε τολμηρές κινήσεις και δράσεις.

Κυρίως μέχρι τις 20 περίπου του μήνα οι πλανήτες θα είναι πολύ προωθητικοί και οι εξελίξεις γρήγορες, γιατί κατόπιν πολλοί από αυτούς θα εισέλθουν στον Ταύρο και οι ρυθμοί θα επιβραδύνουν εμφανώς. Τα ξεκινήματα θα είναι τόσο σε προσωπικούς
στόχους, όσο και σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Φυσικά, με τέτοια συσσώρευση πλανητών στον Κριό, είναι λογικό να επικρατεί ο εγωισμός και η ανταγωνιστικότητα, κάτι που συχνά θα οδηγεί σε συγκρούσεις, ωστόσο ανακτάται το θάρρος και η αφοβία, όπως και η φυσική δύναμη ή ζωτικότητα, και μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία. Ο Κριός ρισκάρει χωρίς φόβο, παίζει το κεφάλι του συχνά, κι έτσι όλοι μας σε ένα επίπεδο θα αναλάβουμε γενναία δράση.

Γύρω στις 7/4 και 18/4 που θα κορυφωθούν οι σύνοδοι Αφροδίτης-Άρη και Ήλιου-Άρη, τα ξεκινήματα και οι πρωτοβουλίες θα γίνονται πιο γρήγορα και παρορμητικά, όμως θα επικρατεί και περισσότερη εριστικότητα, με τσακωμούς και με τη μάχη της επικράτησης του εγώ. Έτσι λοιπόν θα είναι πολεμική περίοδος, αλλά όχι με τόσο καταστροφική διάθεση όπως στο Μάρτιο.

Ας μην αδρανούμε λοιπόν, είναι καιρός ενεργοποίησης και δράσης.

[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα