Προσοχή στην παγίδα, μας  χωράει όλους 
 

Τα σημερινά πρωτοφανή επεισόδια στις παρελάσεις για την εθνική εορτή του ΟΧΙ, δείχνουν το μέγεθος της κοινωνικής και πολιτικής αποσταθεροποίησης που βιώνει η χώρα. Πρόκειται για επικίνδυνο φαινόμενο το οποίο με φόντο και αφορμή την οικονομική κρίση μπορεί να οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Οι θεσμοί, ο εορτασμός της εθνικής επετείου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πάνω και πέρα από τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων κατά του πολιτικού συστήματος. Ο Κάρολος Παπούλιας, ειδικά όταν παρίσταται σε παρέλαση –τιμής προς όσους χάθηκαν για την ελευθερία,
δεν είναι ούτε πολιτικός, ούτε πρώην υπουργός, ούτε η έκφραση ενός αποτυχημένου συστήματος εξουσίας που οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία και τους πολίτες στην εξαθλίωση.

Είναι ο ρυθμιστής του πολιτεύματος, ο «καθρέφτης» της Δημοκρατίας, του γεωγραφικού χώρου, όλων των Ελλήνων και της ιστορίας τους. Δεν μπορεί να είναι «προδότης» και όποιος το λέει ή δεν κατανοεί την σημασία των λέξεων ή υπονομεύει συνειδητά την υπόσταση του Έθνους.
Keywords
Τυχαία Θέματα