Σε αχαρτογράφητες θάλασσες ο ΠΑΟ

Σε βαθύ προβληματισμό βρίσκονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ.
Η μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που τόσα χρόνια κρατούσε ζεστούς τους φιλάθλους των πρασίνων, χαρίζοντάς τους μεγάλες στιγμές δόξας με τίτλους σε Ελλάδα
και Ευρώπη.
Δεν θα αναφερθώ στο ρήγμα που υπάρχει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου μεταξύ θείου και ανιψιού. Οι αισιόδοξοι ελπίζουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εν ηρεμία θα ξαναζυγίσει την απόφασή του, αφού η αγάπη του για την ομάδα είναι δεδομένη. Σε επαφές με δημοσιογράφους έδειχνε να έχει όραμα για το μέλλον προκειμένου να συνεχίσει να γράφει Ιστορία.
Οι απαισιόδοξοι πιστεύουν ότι το γυαλί ράγισε και δεν ξανακολλάει. Ο χρόνος θα δείξει.
Αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κάνει πίσω, τότε ο Παναθηναϊκός θα μπει στη δυσκολότερη φάση της ιστορίας του, αφού μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη θα αποχωρήσει και η οικογένεια Γιαννακόπουλου, δημιουργώντας τεράστιο κενό.
Και το κενό δημιουργείται διότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν υπάρχουν πλέον επιχειρηματίες που έχουν τη διάθεση να σηκώσουν το οικονομικό βάρος μιας ΚΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα