17χρονη αυτοκτόνησε μετά το βιασμό και τη διαπόμπευσή της

13:33 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μια κοπέλα 17 ετών στον Καναδά έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η Rehtaeh Parsons πήρε αυτή την απόφαση λόγω του βιασμού που είχε υποστεί στα 15 της από τέσσερις συμμαθητές της σε ένα σχολικό πάρτι και τη διαπόμπευση που ακολούθησε.

Όπως ανέφερε η μητέρα της κοπέλας στο CBC News σ' εκείνο το πάρτι η Rahtaeh μέθυσε με βότκα και στη συνέχεια βιάστηκε από τους νεαρούς.

Ο εφιάλτης της όμως δεν τελείωσε εκει καθώς την επόμενη μέρα στο σχολείο της κυκλοφόρησε μια γυμνή της φωτογραφία από τον βιασμό και οι συμμαθητές της άρχισαν να την αποκαλούν «πόρνη».

«Έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο. Οι φίλοι της στράφηκαν εναντίον της. Την παρενοχλούσαν. Κάποιοι της έστελναν μηνύματα στο Facebook για να κάνει σεξ μαζί τους. Ποτέ δε σταματούσαν», αναφέρει η μητέρα της.

Αναγκάστηκαν να μετακομίσουν από το Cole Harbour στο Halifax αλλά και εκεί η νεαρή δε συνήλθε από το τραύμα.

«Ήταν σε κατάθλιψη», δήλωσε η μητέρα της.

Τελικά, η κοπέλα δυο χρόνια σχεδόν μετά το περιστατικό κρεμάστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί την έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη, όμως το τραύμα στον εγκέφαλο ήταν ήδη μεγάλο.

Τελικά η μητέρα όταν της είπαν οι γιατροί ότι είναι κλινικά νεκρή αποφάσισε να διακόψει τη μηχανική υποστήριξη.

Αμέσως μετά το θάνατο της φίλοι της δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook στη μνήμη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα