23χρονος στη Χριστίνα: «Θα σε πάω πιο μακριά απ'το φεγγάρι»

23:16 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Από το Πάσχα φαίνεται πως είχαν κανονίσει να κλεφτούν ο 23χρονος Μάριος από την Αλβανία και η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, όπως αποδεικνύεται από τα μηνύματα που αντάλλασσαν στο facebook η αδερφή της κοπέλας με τη Χριστίνα, αλλά και με τον δράστη.

Μάλιστα σε έναν από τους διαλόγους φαίνεται πως ο δράστης είχε οργανώσει την «εξαφάνιση». Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα στο διάλογο που είχε ο Αλβανός με την αδερφή

της 13χρονης, «καλά μην κάνεις έτσι θα τη βλέπεις δεν θα την πάω και στην Κίνα, εδώ θα είμαστε».

Εκείνη πάντως τον ρωτούσε πώς θα ένιωθε αν έχανε τη δική του αδερφή και συνέχιζε να γράφει πως αγαπάει πολύ τη Χριστίνα. Τελικά τον διάλογο διέκοψε η 13χρονη που έγραψε «Τι είναι αυτά που γράφεις ρε συ».

Οι διάλογοι έχουν καταγραφεί την 1η Μαΐου και όπως φαίνεται ο 23χρονος με την 13χρονη είχαν σχέση! Μάλιστα, ο δράστης έγραφε: «Μπορεί να είναι αδερφή σου, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι κοπέλα μου και δεν θα την κρατήσεις για πάντα εσύ».

Από την άλλη στα μηνύματα που αντάλλασσαν οι δυο ερωτευμένοι, ο 23χρονος λέει στην κοπέλα ότι «Εγώ όμως θα σε πάω πιο μακριά από το φεγγάρι».

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος γράφει αρχικά «Ματάκια μου όμορφα, το φεγγάρι είναι κοντά γιατί μαζί σου φτάνω πιο μακριά», και η 13χρονη απαντά: «Ναι όντως, να είμαι απλά μαζί σου και καταφέρνω τα ΠΑΝΤΑ..».

«Εγώ όμως θα σε πάω πιο μακριά από το φεγγάρι, ώστε κανείς δεν θα μπορέσει να γυρίσει, αλλά θα μείνουμε για πάντα εκεί μαζί», απαντά ο 23χρονος. Στη συζήτηση παρεμβαίνει και μία φίλη της 13χρονης, που του ζητά να μην την πληγώσει και το κορίτσι εμφανίζεται πεπεισμένο ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Δείτε τους διαλόγους στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα