27χρονος ξεκλήρισε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε

12:59 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο προάστιο Γκότσε Ντέλτσεφ της Σόφιας εκεί όπου, σύμφωνα με τις Αρχές, ένας 27χρονος αφού πρώτα σκότωσε τα μέλη της οικογένειας του στην συνέχεια έδωσε τέλος στην ζωή του.
Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι νεκρούς την 74χρονη γιαγιά, τον 54χρονο γιο, την 55χρονη νύφη και τους δυο γιους, 27 και 21 ετών αντίστοιχα, της οικογένειας με την διαμάχη να εξελίσσεται στις 7 Ιανουαρίου.
Οι άντρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι έπειτα από τηλεφώνημα της γειτόνισσας που ήταν η πρώτη που εντόπισε

τα άψυχα σώματα.
Σύμφωνα με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Σόφιας Βαλέρι Ιορντάνοφ η εγκληματολογική υπηρεσία υποπτεύεται ότι δράστης του φοβερού εγκλήματος είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Βλαντίμιρ (27) που είχε ψυχικά προβλήματα. Σύμφωνα με την προκαταρκτική υπόθεση των εγκληματολόγων για άγνωστους προς το παρόν λόγους ο νεαρός άνδρας δολοφόνησε τους συγγενείς του και μετά αυτοκτόνησε.
Ο αστυνομικός διευθυντής της Σόφιας διευκρίνισε ότι το στυγερό έγκλημα θα διαλευκανθεί με την ολοκλήρωση της έρευνας. Προς το παρόν έχουν διαπιστωθεί πολυάριθμα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανώς, από μαχαίρι) στα πτώματα των περισσότερων θυμάτων και επίσης εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες, προερχόμενοι κατά πάσα πιθανότητα από το πιστόλι του πατέρα Σάβοφ, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός, σύμφωνα με τον κ Ιορντανόφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα