AEK η επόμενη μέρα σου...

09:57 19/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

"Πέφτουν οι μάσκες" γράφει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της, που εξαιτίας των όσων έγιναν στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ γράφει στο εσωτερικό της θέματα για την ΑΕΚ. Στο ρεπορτάζ τoυ το GOAL γράφει χαρακτηριστικά: "Οι μέρες περνούν βασανιστικά, η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα και η στιγμή για το μεγάλο ξεκαθάρισμα βρίσκεται προ των πυλών. Επειτα από διεργασίες επί διεργασιών,

συσκέψεις επί συσκέψεων, παιχνίδια τακτικής και μη ήρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες και τα όποια ευχολόγια να μετουσιωθούν σε πράξεις.
Στις 30 Μαρτίου η ΑΕΚ θα τεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με την UEFA προκειμένου να αποδειχθεί συνεπής στη δέσμευσή της για αποπληρωμή των διακανονισμένων οφειλών της, με το μοναδικό στο οποίο μπορούν να ελπίζουν οι «κιτρινόμαυροι» να είναι σε οικονομικές ενέσεις από τους μετόχους. Μέχρι την Τρίτη υποτίθεται πως θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί το ποσό των περίπου 2,8 εκατ. ευρώ για να αποπληρωθούν οι ποδοσφαιριστές βάσει του χρονοδιαγράμματος που έθεσαν στην έκθεσή τους στην ευρωπαϊκή επιτροπή οι άνθρωποι της Ενωσης, με την αγωνία για τη συγκέντρωση των χρημάτων να χτυπάει κόκκινο.

Ενδείξεις για ενεργοποίηση έστω και την ύστατη στιγμή από τους Χατζηιωάννου, Παππά, Νοτιά διαφαίνονται, αλλά από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ο Γιάννης Βούρος συνεχίζει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους μετόχους του 2004, οι Οικονομόπουλος και Νικολαΐδης με το ισχυρό κίνητρο των χρημάτων... Ψωμιάδη επιδιώκουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πνιγμένοι από την οικονομική κρίση μοιάζουν ανήμποροι να βοηθήσουν και ο ευρισκόμενος σε απόγνωση Ανδρέας Δημητρέλος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μην μπορώντας να εγγυηθεί τι θα ξημερώσει. Οπως και να έχει, οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι κρίσιμες και, παρ' όλο που τα μηνύματα που υπάρχουν είναι απαισιόδοξα, άπαντες ελπίζουν πως έστω και στο παρά ένα θα υπάρξει φως στο τούνελ.

Τη στιγμή που η ΑΕΚ ψυχορραγεί και άπαντες περιμένουν την ενεργοποίηση των μετόχων, εντός της Ενωσης εξακολουθούν να ελπίζουν σε σωτηρία από επενδυτές. Οπως αναφέρουν «κιτρινόμαυρα» στελέχη, εντός της εβδομάδας αναμένουν ενημέρωση από δύο επενδυτές αγνώστων λοιπών στοιχείων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εμπλοκή τους στην ομάδα, κάτι που θα φανεί άμεσα πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μέσα σε όλα οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων που θα έχει η κίνηση των παλιών παραγόντων, που έχουν εκπονήσει σχέδιο έστω και προσωρινής σωτηρίας του συλλόγου με τη συγκέντρωση 10 εκατ. ευρώ. Η συγκεκριμένη κίνηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους πρωτεργάτες της ενέργειας να έχουν θέσει ρήτρες εμπιστευτικότητας και να αναμένεται να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους και την εξέλιξη των διεργασιών τους εντός της εβδομάδας".

SPORTDAY

Επαφές με τους μετόχους θα επιδιώξει ο Ανδρέας Δημητρέλος, μετά τον Γιάννη Βούρο, όπως τονίζει η εφημερίδα και μάλιστα εντός της ημέρας: "Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλει να ενημερωθεί ποιοι προτίθενται να δώσουν χρήματα, ώστε η ομ

Keywords
Τυχαία Θέματα