Πρωταθλητές οι «μικροί» της ΑΕΚ!

18:59 10/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα Κ 17 της ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει από την αρχή της σεζόν με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει και το ταλέντο που διαθέτει στο ρόστερ της. Στοιχεία που επέδειξε από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αθηνών. Τα παιδιά του Άγγελου Χατζόπουλου, παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο, έφτασαν εύκολα και άνετα στο 2-0 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βλαχομήτρος,

ενώ στο 29 ο Κυριαζής διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΚ. Στο πρώτο μέρος η Ένωση έχασε πολλές ευκαιρίες που θα της επέτρεπαν να πετύχει ένα ευρύ σκορ, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερο κόπο να κρατήσουν το αποτέλεσμα και να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.
Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Τσέλιος Θ. (Πάντος), Αντωνακόπουλος (Σχίζας), Βιδάλης, Γραμματίκας, Καρβουνίδης, Κυριαζής, Τσέλιος Η. (Μπουτσικάρης), Γιανούτσος, Γαλανόπουλος, Βλαχομήτρος, Αντωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα