Aυλωνίτης: Είχε δώσει το λόγο του στον Λυμπερόπουλο, αλλά…

11:13 24/12/2013 - Πηγή: AEK365

Τελειωμένη θεωρεί η εφημερίδα ΦΩΣ τη μεταγραφή του Αυλωνίτη από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό τώρα τον Γενάρη, γράφοντας συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της: «"Είναι άλλο πράγμα ο Ολυμπιακό", αυτό είπε χθες ο Αυλωνίτης σε συμπαίκτες του πριν πάει να υπογράψει προσθέτοντας: "Δεν έπαιξαν καθόλου ρόλο τα λεφτά, αλλά οι φιλοδοξίες. Άλλο Τσάμπιονς Λιγκ και άλλο Β' Εθνική! Μέσα από τη σκληρή δουλειά έφτασα ως εδώ, και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να βελτιωθώ κι άλλο". Toν πρέσαρε η ΑΕΚ,

είχε δώσει τον λόγο του στον Λυμπερόπουλο, που πριν αναλάβει πόστο στην ΑΕΚ τον είχε μάνατζερ, όμως μπούκαρε ο Ολυμπιακός. Σε ότι αφορά τον Πανιώνιο μην ενοχληθούν οι οπαδοί του, το καλό της ομάδας τους έγινε. Τζάμπα θα τον έχαναν τον παίκτη, η ΑΕΚ πήγαινε να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός ξηγήθηκε αλλιώς, πλήρωσε την ομάδα».
Καταλήγοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΦΩΣ» αναφέρει πως τον Αυλωνίτη τον θέλει δανεικό ως το καλοκαίρι στον Άρη, ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα