Bodybuilding, ανταλλαγή συντρόφων και κατήχηση

22:41 25/9/2014 - Πηγή: AEK365

Κάτι μεταξύ σουρεαλιστικού σεναρίου ταινίας του Ντέιβιντ Λιντς και πορνοταινίας β' διαλογής θυμίζει η ιστορία ενός ζευγαριού από τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο Ντιν και οι Κρίστι Παρέιντ είναι μεσήλικες, ασχολούνται με το body building και διαθέτουν ένα δίκτυο ανταλλαγής συντρόφων μέσω του οποίου, όπως λένε, διαδίνουν το λόγο του Θεού.

Το ζευγάρι

δηλώνει βαθιά θρησκευόμενο και έρχεται σε σεξουαλικά ζευγάρια μόνο εξίσου πιστά. Αν κάποιο ζευγάρι θέλει να έρθει σε επαφή μαζί τους και δεν πιστεύει πολύ τότε πρέπει να περάσει από κατήχηση. "Ο Ντιν και εγώ συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό που κάνουμε έτσι δεν μοιχεύουμε. Ο Θεός έφερε τους ανθρώπου στον κόσμο για να χαίρονται ο ένας τον άλλο και να αναπαράγονται. Νιώθω τον Θεό πάντα μαζί μου και με έφερε στον κόσμο για έναν λόγο" δηλώνει η κυρία Παρέιντ η οποί έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Πλέον το ζευγάρι έχει εδώ και δύο χρόνια μια ιστοσελίδα ανταλλαγής συντρόφων μέσω τις οποίας έχει γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο. Κάνει ταξίδια σε όλες τις ΗΠΑ για να περάσει καλά αλλά και να διαδώσει τον λόγο του Θεού.

Keywords
Τυχαία Θέματα