Boxing Day στην Αγγλία

12:21 26/12/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE 18η αγωνιστική

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην Αγγλία υπάρχει η καθιερωμένη boxing day με την διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής της Premier League. Οι ομάδες καλούνται να ξεχάσουν για λίγο το εορταστικό κλίμα και να συγκεντρωθούν στους στόχους τους με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να νιώθει πλέον πολύ κοντά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του

Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να αποχαιρετίσει το 2011 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας ωστόσο η αποστολή της μόνο εύκολη δεν είναι στην έδρα της φορμαρισμένης Γουέστ Μπρομ. Η συμμετοχή του Έντιν Τζέκο είναι αμφίβολη ενώ με απουσίες θα παραταχθεί η Γουέστ Μπρομ η οποία έχει πέντε σερί ήττες στην Boxing Day και φιλοδοξεί να βάλει τέλος σε αυτή την αρνητική παράδοση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, συνεχίζει την αντεπίθεση της και βρίσκεται πλέον δυο βαθμούς μακριά από την κορφή με το συγκρότημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να υποδέχεται την Γουίγκαν με στόχο την 14η νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις. Ωστόσο η Γουίγκαν στα τελευταία πέντε παιχνίδια είναι αήττητη και θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια για να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού.

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της το 2011 η Τσέλσι που υποδέχεται την Φούλαμ με την ομάδα του Βίλας Μπόας να απέχει έντεκα βαθμούς από την κορυφή και συνεπώς η νίκη είναι μονόδρομος. Ο Νταβίντ Λουίς επιστρέφει για την Τσέλσι ενώ η Φούλαμ θα παραταχθεί χωρίς απουσίες με την ομάδα του Μάρτιν Γιόλ να θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί κόντρα στην Τσέλσι καθώς μετρά μόλις μια νίκη στα τελευταία 30 παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στην Premier League
Δευτέρα 26/12 (17:00)
Τσέλσι-Φούλαμ (15:00)
Άρσεναλ-Γουλβς
Μπόλτον-Νιούκαστλ
Λίβερπουλ-Μπλάκμπερν
Μαν.Γιουνάιτεντ-Γουίγκαν
Σάντερλαντ-Έβερτον
Γουέστ Μπρομ-Μαν.Σίτι
Στόουκ-Άστον Βίλα (21:45)
Τρίτη 27/12
Σουόνσι-ΚΠΡ (19:00)
Νόριτς-Τότεναμ (21:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα