El Clasico Κύπελλο

11:01 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο "Καμπ Νου" εκεί όπου Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, στην ρεβάνς του 1-1, θα μονομαχήσουν για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.
Οι Καταλανοί προσπαθούν να συνέλθουν από την εφιαλτική βραδιά στο Μιλάνο όταν έχασαν από την Μίλαν με 2-0, κέρδισαν δύσκολα την Σεβίλλη για το πρωτάθλημα με 2-1 και απόψε θέλουν την πρόκριση για να συνεχίσουν να είναι μέσα και στους τρεις στόχους αλλά και για λόγους γοήτρου. Ο Τίτο Βιλανόβα βρίσκεται ακόμα στις ΗΠΑ

για θεραπεία με τον Ζόρντι Ρόουρα να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Για την Ρεάλ Μαδρίτης, το αποψινό παιχνίδι είναι ένα από εκείνα που θα καθορίσουν ολόκληρη την σεζόν της. Το άλλο είναι η ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη εβδομάδα. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας θέλει το Κύπελλο καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -16 από την... μισητή της αντίπαλο με τον Ζοσέ Μουρίνιο να παίρνει στην αποστολή ακόμα και τους τραυματίες Κασίγιας, Μαρσέλο με τον Κακά να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.
Στο "Καμπ Νου" η Μπαρτσελόνα μόλις μια φορά έχει κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις των δυο ομάδων με τους Καταλανούς να είναι αήττητοι στην έδρα τους μετρώντας 18 νίκες και 4 ισοπαλίες. Για τον θεσμό του Κυπέλλου Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα μετρά 14 νίκες, η Ρεάλ Μαδρίτης 10 ενώ με γηπεδούχους τους Καταλανούς, 7 νίκες έχει η Μπαρτσελόνα, 2 νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης και 2 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης στο "Καμπ Νου" θα είναι ο Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.
Πιθανές συνθέσεις:
Μπαρτσελόνα: Πίντο, Άλβες, Άλμπα, Πικέ, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο (ή Βίγια), Ινιέστα, Μέσι.
Ρεάλ Μαδρίτης: Λόπεθ, Αρμπελόα, Κοεντράο, Ράμος, Πέπε, Κεντίρα, Αλόνσο, Εζίλ, Ντι Μαρία (ή Κακά), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (ή Μπενζεμά).

Στα videos που ακολουθούν δείτε τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε Clasico

Keywords
Τυχαία Θέματα