Eξηγήσεις Βαρδινογιάννη για τη ΓΗΠΕΛ

23:32 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, με επιστολή του και υπομνήματα προς όλους τους μετόχους δίνει τις απαντήσεις του για τα ζητήματα της ΓΗΠΕΛ, ξεκαθαρίζοντας πως είναι στην διάθεση οποιουδήποτε για να απαντήσει εγγράφως σχετικές απορίες για το πρότζεκτ του Βοτανικού, μέχρι τις 4 Μαΐου.

Αναλυτικά :

«Την 18η Απριλίου 2012, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ζητήθηκε, εκτός

ημερησίας διατάξεως να γίνει λογοδοσία ενόψει του επόμενου ΔΣ σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ και να δοθούν στοιχεία για τα πεπραγμένα διαχείρισης του έργου του νέου γηπέδου στο Βοτανικό από τη ΓΗΠΕΛ.

Προς ικανοποίηση του αιτήματος αυτού και ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ, της 8ης Μαίου για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα και συγκεντρωμένα τα στοιχεία για τα πεπραγμένα του έργου του γηπέδου, σας αποστέλω όλα τα απαραίτητα δεδομένα σε δύο αναλυτικά υπομνήματα. Το πρώτο αφορά στα αναλυτικά στοιχεία πεπραγμένων της ΓΗΠΕΛ για το Νέο Γήπεδο στο Βοτανικό και το δεύτερο στα συμπεράσματα που εξάγονται από αυτά.
Τα στοιχεία αυτά αποτελούν τις τεκμηριώσεις για τις οποίες ήδη έχετε λάβει γνώση μέχρι σήμερα σε παλαιότερες ενημερώσεις, ήταν και παραμένουν διαθέσιμα σε όποιον το επιθυμεί και σας παραθέτονται στο παράρτημα, σε μορφή συνεκτική, με πρόσθετα συμπεράσματα που προκύπτουν από την πορεία του έργου. Κατά αυτό τον τρόπο επικαιροποιείται ξανά έγκυρα το αίτημα για πλήρη και διάφανη ενημέρωση γύρω από το θέμα της ΓΗΠΕΛ.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση επί των στοιχείων παρακαλώ πολύ όπως συγκεντρώσετε τα σχετικά επώνυμα και έγγραφα αιτήματα, με σκοπό να απαντηθούν συνολικά και άμεσα. Τα αιτήματα θα πρέπει να απευθύνονται προς τον κ. Ευάγγελο Σαμαρά, πρώην Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΠΑΕ για το γήπεδο, ο οποίος θα είναι στη διάθεση σας να απαντήσει εγγράφως. Για την πλήρη προετοιμασία των στοιχείων που τυχόν θα απαιτηθούν, τα αιτήματα σας θα πρέπει να έχουν κοινοποιοηθεί έως τη Παρασκευή 4 Μαίου.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης"
*** Στο υπόμνημα 2 γίνεται λόγος για τις αξιώσεις που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση οριστικής διακοπής του έργου:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΠΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ
Με βάση τα ανωτέρω, προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:
1. Όλα τα θέματα που αφορούσαν στη λειτουργία της εταιρείας και την κατασκευή του έργου συζητήθηκαν διεξοδικά και εγκρίθηκαν ομόφωνα κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΗΠΕΛ. Ειδικότερα για τα οικονομικά θέματα, όλα τα ποσά που εγκρίθηκαν αναφέρονται αναλυτικά στους προϋπολογισμούς, στις εκθέσεις διαχειρίσεως, στις οικονομικές καταστάσεις, καθώς και στις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών και περιλαμβάνονται στα ανωτέρω πρακτικά των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΗΠΕΛ.
Επιπροσθέτως, όπως διαπιστώνεται από τα ανωτέρω πρακτικά, παράλληλα με τα οικονομικά θέματα, συζητήθηκαν διεξοδικά και αποφασίστηκαν ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της

Keywords
Τυχαία Θέματα