H AEK ξεκίνησε να έρχεται...

09:39 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για μία ΑΕΚ "έτοιμη για όλα" γράφει η εφημερίδα η οποία ασχολείται αποκλειστικά με το χθεσινό ματς στη Φυλή: "Ομάδα και κόσμος έδειξαν με το καλημέρα πως μπορούν να κάνουν την πρωτόγνωρη φετινή σεζόν, μια Ενωσίτικη γιορτή. "Πλημμύρισαν" τη Φυλή οι ΑΕΚτζήδες κι έκαναν τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους με την εκπληκτική συμπαράσταση αλλά και με την όλη συμπεριφορά τους. Πολλές κλάσεις ανώτερη από τον αντίπαλό της, η Ένωση έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο, δημιούργησε

κι έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει μια... ντουζίνα γκολ. Η ΑΕΚ δεν "κώλωσε" στο αντιαθλητικό παιχνίδι του αντιπάλου, απάντησε με μαχητικότητα κι έγινε το αφεντικό στο γήπεδο από το πρώτο δευτερόλεπτο", γράφει η ΩΡΑ.

SPORTDAY

Με τη σειρά της η SD κάνει γράφει: "Το τρένο ξεκίνησε! Η περιπέτεια στη Γ' Εθνική άρχισε στην "κιτρινόμαυρη" Φυλή με γκολάρες των Σταθάκη, Πλατέλλα και μπόλικο άγχος".

LIVE SPORT

"Έρχεται" γράφει η LIVE SPORT και αναφέρεται φυσικά στην ΑΕΚ η οποία "άνετα κέρδισε 2-0 τον Μανδραϊκό. Γκολάρες από Σταθάκη και Πλατέλλα. Συγκλονιστική παρουσία από 4.500 ΑΕΚτζήδες".

GOAL

Ένα από τα δύο βασικά θέματα της εφημερίδας είναι η χθεσινή ΑΕΚ και ο κόσμος της: "Μόνη ποτέ δεν θα σ'αφήσουν", γράφει και προσθέτει: "Συγκλονιστικός ο κόσμος της ΑΕΚ στη σκληρή πρεμιέρα της Γ' Εθνικής. Ζορίστηκε από το άγχος η Ένωση, πολύ ωραία γκολ από Σταθάκη και Πλατέλλα. Τρελαμένοι με τον κόσμο οι παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα