H ατσάλινη και ψυχωμένη ΑΕΚ

11:15 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για μία ΑΕΚ από "ατσάλι" κάνει λόγο η εφημερίδα, ενώ παράλληλα, σχολιάζοντας τον χθεσινό αγώνα αναφέρει ότι υπήρχε ένας "χαμένος Ολυμπιακός" στο γήπεδο. Η εφημερίδα τονίζει: "Ψυχωμένη όσο ποτέ η Ένωση με πολύ καλά μελετημένο πλάνο από τον Νίκο Κωστένογλου, κατάφερε να εξαφανίσει την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και να είναι εκείνη που θα μπορούσε κάτι περισσότερο από τελικό 1-1. Κακό το ντέρμπι με πολλές διακοπές, λίγες φάσεις,

δύο καταπληκτικά γκολ, δύο αποβολές και τον Ολυμπιακό να κάνει το πρώτο του σουτ έπειτα από αυτό του Μιραλάς που έγινε γκολ στο 75'!". Στον σχολιασμό του αγώνα το GOAL τονίζει: "Δύο γκολ και... ύπνος! Η ΑΕΚ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε και το... φάντασμα του Ολυμπιακού χάρη στην ποιότητα κάποιων παικτών έβγαλε το ματς ισόπαλο, που είναι σαφές πως αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες".

SPORTDAY

Στο ίδιο μήκος κύματος και η SPORTDAY στέκεται στην απόδοση της ΑΕΚ: "Είχε πλάνο και ψυχή", αναφέρει και συνεχίζει: "Ο Κωστένογλου νίκησε τον Βαλβέρδε και η ΑΕΚ κέρδισε τον κόσμο της. Το σχέδιο του τεχνικού της ΑΕΚ δεν προέβλεπε... γκολ από τον Ολυμπιακό, αλλά λειτούργησε στην εντέλεια από παίκτες - καμικάζι, που νίκησαν σε όλες τις μονομαχίες, εξουδετέρωσαν τους ερυθρόλευκους και αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα. Ο Βαλβέρδε ήταν άλλου, δεν βρήκε λύσει στο μπλοκάρισμα Φουστέρ, Ιμπαγάσα, οι ερυθρόλευκοι έχαναν τις προσωπικές μονομαχίες και οι συνεχείς διακοπές τους έβγαλαν εκτός ρυθμού".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Έχοντας ως τίτλο: "Μία πολύ καλύτερη ΑΕΚΑΡΑ έδωσε χάρη στον αντίπαλο", η εφημερίδα σχολιάζει το χθεσινό ντέρμπι: "Δεν... μάσησαν οι ψυχάρες του Κωστένογλου από τον ανεκδιήγητο Κωνσταντινέα που "κιτρινίνισε" τους Βάργκας, Μανωλά και Μάκο μέχρι το 14'. Άψογα λειτούργησε το 4-3-3 του "Κωστέ", συγκεντρωμένη, παθιασμένη με κοντά τις γραμμές, δεμένο κέντρο και σφιχτή άμυνα επιτέλους η ομάδα". Επιπλέον η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τονίζει: "Δύο κλάσεις ανώτερη η ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε μία φάση σε όλο το ματς". Αναφορά φυσικά και στον τραυματισμό του Γκούντγιονσνεν με την εφημερίδα να σημειώνει ότι υπάρχουν φόβοι ότι δεν θα παίξει ξανά φέτος ο Ισλανδός.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Έχοντας δύο... κότες στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα αναφέρει για το χθεσινό ντέρμπι και αναφερόμενη στον Ολυμπιακό: "Οι κότες το' σκασαν"! και συμπληρώνει: "Η ΑΕΚ πάτησε τον... διορισμένο στο ΟΑΚΑ, τον έκανε να μοιάζει ομαδούλα της γειτονιάς, αλλά δεν τον κέρδισε λόγω ατυχία και Κωνσταντινέα. Με μαζική άμυνα κράτησε ο Ολυμπιακός την ισοπαλία". Για τα αγωνιστικά η εφημερίδα τονίζει: "MVP ο συγκλονιστικός Βάργκας, που "έσβησε" τον Ιμπαγάσα, ματσάρα ο Μάκος, απίστευτη γκολάρα από τον Λεονάρντο, εξαιρετικά έστησε την ομάδα ο Κωστένογλου". Αναφορά γίνεται και στις δηλώσεις του Αδαμίδη και στο γεγονός ότι αποκάλυψε ότι ο Νίκος Νοτιάς μιλάει με επενδυτή, όπως και στον τραυματισμό του Γκούντγιονσεν: "Συντριπτικό κάταγμα κνήμης - περόνης υπέστη ο Ισλανδός, σήμερα μπαίνει στο χειρουργείο".

<

Keywords
Τυχαία Θέματα