H δική μας Ρένια δίνει την μάχη της στο Χαλάνδρι

12:59 15/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ενα δικό μας παιδί που βοήθησε στα πρώτα και κρίσιμα βήματα το aek365, η Ρένα Ζαρκαδούλα δίνει την δική της μάχη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Χαλάνδρι. Η ίδια παρουσιάζει τον εαυτό της σε ένα σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από τα παιδικά μου χρόνια κατοικώ στο Χαλάνδρι, ενώ η καταγωγή των γονέων μου είναι από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Αποφοίτησα από την Βαρβάκειο σχολή.
Είμαι πτυχιούχος του τμήματος

Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πτυχιούχος του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και κάτοχος διπλώματος αθλητικής δημοσιογραφίας.
Ασκώ μάχιμη δικηγορία και η έδρα του γραφείου μου βρίσκεται στο Χαλάνδρι.
Στο παρελθόν ήμουν συντάκτρια στο αθλητικό site aek365.gr (κοινωνικό και πολιτικό ρεπορτάζ), καθώς και σε αθηναϊκή εφημερίδα ως υπεύθυνη διεθνών ειδήσεων ποδοσφαίρου.
Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Χαλάνδρι -Φιλική Πόλη» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Ανδρεόπουλο, καθώς είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση που στηρίζεται από διάφορες πολιτικές τάσεις με κοινή συνισταμένη την αγάπη όλων για την πόλη που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά.
Μοναδικό κίνητρο μου είναι η διάθεση προσφοράς και η συμβολή στην δημιουργία μιας βιώσιμης πόλης με εύρυθμη λειτουργία.
Στόχος είναι να γίνει το Χαλάνδρι μια πόλη που θα βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών και δε θα αποτελεί τροχοπέδη στα όνειρά μας. Μια πόλη που θα εκπληρώνει τις προσδοκίες των νέων, θα μεριμνά και θα προστατεύει τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Βασική προτεραιότητα μου είναι η επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μου όπως αυτό της καθαριότητας, αλλά και η εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες.
Ως νέος άνθρωπος, άφθαρτος και μακριά από παρωχημένες αντιλήψεις του παρελθόντος ζητώ την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα να εργαστώ για την επίτευξη αυτών των στόχων.
Email: [email protected], fb renia zarkadoula

Keywords
Αναζητήσεις
ρενια ζαρκαδουλα, renia zarkadoula
Τυχαία Θέματα