H γκολάρα του Ανάκογλου, η θετική εικόνα και το παλάτι

09:07 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα του γηπέδου και το γεγονός ότι η χωρητικότητά του "κλείδωσε στις 33.000 θέσεις", έχει και προβάλει ως πρώτο της σημερινό θέμα η εφημερίδα, γράφοντα: "Η στατική μελέτη του Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι που βγάζει την χωρητικότητα 33 χιλ. θέσεων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και επιτρέπει στον Μελισσανίδη να προχωρήσει με όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του σχεδίου. Σε συνεργασία με τον Ιταλό αρχιτέκτονα προχωράει ο Θανάσης Κυράτσους. Τα πάντα είναι προς το παρόν απόλυτα

εντός χρονοδιαγράμματος κι όσοι έχουν δει αυτά που έχει στα χέρια του ο Τίγρης έχουν... τρελαθεί!". Για το φιλικό η ΩΡΑ γράφει: "Αρχή με τεσσάρα και καλή εικόνα για την ΑΕΚ. Τρομερό γκολ με ανάποδο "ψαλίδι" ο Ανάκογλου. Πέτυχε κι άλλο ένα με πέναλτι και ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Από ένα γκολ ο συνολικά πολύ καλός Τσούπρος και ο πολλά υποσχόμενος Γροντής. Άρεσε ο Μπρέσεβιτς που δουλεύει πολύ στο γήπεδο και βοηθάει σε όλους τους τομείς της επιθετικής λειτουργίας".

SPORTDAY

"Γκολ - ποίημα", χαρακτηρίζει η εφημερίδα το τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου στο χθεσινό φιλικό: "Απίστευτο ανάποδο ψαλίδι από τον Ανάκογλου στο 4-1 επί της Νέας Ιωνίας!", γράφει η SD.

LIVE SPORT

Tην εικόνα της ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό σχολιάζει η εφημερίδα και αναφέρει: "Δείγμα θετικό! 4-3-3 από Δέλλα και πολλά πειράματα με 2 ενδεκάδες. Ηγετική παρουσία ο Ανάκογλου που πέτυχε δύο γκολ".

GOAL

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Goal: "Δείγμα θετικό. Ικανοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση που κέρδισε με 4-1 στο πρώτο της φιλικό τη Νέα Ιωνία. Ξεχώρισαν Ανάκογλου, Ρόβας, Τσούπρος. Εκτός κλίματος οι Μούργκα, Μπρέσεβιτς", σχολιάζει με τη σειρά της η εφημερίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα