H κριτική των παικτών της ΑΕΚ

01:03 21/8/2014 - Πηγή: AEK365

Παναγιώτης Ντούνης:
Δεν απειλήθηκε καθόλου τη μισή ώρα που αγωνίστηκε. Δεν έκανε καμία επέμβαση ακριβώς επειδή δεν χρειάστηκε.

Νίκος Γεωργέας:
Είναι σε κακό αγωνιστικό... φεγγάρι ο αρχηγός της ΑΕΚ. Δεν κατάφερε να πιάσει και πάλι καλή απόδοση παίζοντας ως δεξί μπακ.

Γιώργος Σαρρής:
Αμυντικά σε δύο τρεις περιπτώσεις χρειάστηκε να διεκδικήσει τη μπάλα με αντίπαλό του και βγήκε νικητής. Έπιασε εκπληκτική κεφαλιά - γύρισμα στο γκολ

του Κολοβέτσιου δίνοντας τρομερή ασίστ. Είχε πάθος και διάθεση, ενώ έκανε και δύο λάθη σε μεταβιβάσεις του.

Δημήτρης Κολοβέτσιος:

Ούτε αυτός χρειάστηκε να επέμβει αμυντικά. Πέτυχε πάντως ένα γκολ κι αυτός στο ματς, ενώ όποτε έπρεπε κατέβαζε τη μπάλα σωστά από την άμυνά του.

Δημήτρης Γροντής:

Πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες ως αριστερό μπακ από τα υπόλοιπα ματς. Έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, έκανε όμως και πάλι κάποια λάθη στην τελική του πάσα. Προσπάθησε πάντως στο μέτρο δυνατού, αφού ακόμη μαθαίνει τη θέση.

Βασίλης Ρόβας:

Προσπάθησε να παίξει τακτικά σωστά και σε γενικές γραμμές κράτησε θέση του (αμυντικό χαφ). Έκανε κλεψίματα, μοίρασε αρκετές φορές ορθά το παιχνίδι στα άκρα, υπέπεσε όμως και λάθη που δεν επιτρέπονται για την εμπειρία του, όπως για παράδειγμα το... τακουνάκι που επιχείρησε να δώσει πάσα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ.

Δημήτρης Ανάκογλου:

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ανάκογλου και πάλι ως δεύτερος αμυντικός χαφ. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, πίεσε, έκλεψε μπάλες, μοίραζε παιχνίδι, έφτιαχνε παιχνίδι και είναι εκπληκτική η κούρσα που κάνει με τη μπάλα και δίνει την ασιστ στο γκολ του Μπαρμπόσα. Καλό ξανά ματς για τον Ανάκογλου.

Μάρκος Ντούνης:

Πολύ δραστήριο, επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα, από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ πέτυχε κι ένα γκολ. Όταν βρίσκει τα πατήματά του στο γήπεδο είναι μία εξαιρετική λύση για την ομάδα στα δεξιά.

Έλντερ Μπαρμπόσα:

Είχε κάποιες στιγμές... μαγείας, αλλά και κάποιες άλλες που λόγω εκνευρισμού από κάποια σφυρίγματα του διαιτητή δεν του επέτρεψαν να κάνει το απλό. Πέτυχε ένα γκολ, είχε σχετικά καλή απόδοση ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει πιο ουσιαστικά πράγματα.

Ντάρκο Ζόριτς:

Έκανε δουλειά ως επιτελικός χαφ. Είχε διαρκή κίνηση, προσπαθούσε να βρει χώρους και να βοηθήσει την ομάδα, άνοιξε το σκορ και γενικά ως 10άρι έδειξε καλύτερα στοιχεία απ' ότι αριστερό εξτρέμ.

Ιβάν Μπρέσεβιτς:

Πήρε ένα ακόμη παιχνίδι στα πόδια του, έστω και για ένα ημίχρονο, γεγονός που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά. Έδωσε κάποιες μάχες, όμως του έλειπε η ουσία. Θέλει δουλίτσα ακόμη.

Ηλίας Βούρας:

Έπαιξε κι αυτός για 30 λεπτά στο ματς, χωρίς όμως να απειληθεί. Ότι ισχύει για τον Παναγιώτη Ντούνη ισχύει και γι' αυτόν.

Φώτης Καραγκιολίδης:

Αγωνίστηκε από το 60' έως το 90'. Δεν απειλήθηκε ούτε αυτός...

Μιχάλης Μπακάκης:

Υπήρξαν στιγμές που έβαλε πάλι το... τούρμπο και έτρεχε απίστευτα γρήγορα μπροστά. Έχει μεγάλη ποιότητα, θέλει λίγη δουλειά ακόμη στην τακτική, βοήθησε στο Βελεστίνο, θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα στην πορεία...

Στράτος Σβάρνας:

Είχε κάποιες στιγμές που λόγω κούρασης δεν είχε καλά πατήματα. Σε γενικές γραμμές πάντως στάθηκε καλά ως στόπερ.

Άνταμ Τζανετόπουλος:

Δυνατός στις προσωπικές του μονομαχίες, πάλεψε όσο μπορούσε, κέρδισε τις μάχες που έδωσε.

Σταύρος Πεταυράκης:

Δεν είχε τη φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων, ωστόσο όσο μπορούσε προσπάθησε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα από τα αριστερά και να φτιάξει παιχνίδι.

Μιγκέλ Κορδέρο:

Έβγαλε και πάλι ποιότητα στο γήπεδο. Όταν μπήκε η ΑΕΚ πήρε τα πάνω της. Είχε δύο εξαιρετικά σουτ, εκ των οποίων το ένα κατέληξε στο δοκάρι. Δείχνει σε καλή κατάσταση ο Κορδέρο.

Αμπλαγιέ Φαγιέ:

Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα ματς ήταν βελτιωμένος χθες. Πήρε πρωτοβουλίες, έδωσε πάσες, είχε καλά πατήματα και τακτικά ήταν πιο σωστό. Ας ελπίσουμε να είναι η αρχή αυτό το παιχνίδι για ραγδαία βελτίωσή του.

Βαγγέλης Πλατέλλας:

Ορεξάτος από τα δεξιά, έκανε πολλά πράγματα, όμως και λίγο επιπόλαιος στην τελική του προσπάθεια, είτε έκανε σουτ είτε πάσα.

Χρήστος Αραβίδης:

Δεν έκανε καλή εμφάνιση ως αριστερό εξτρέμ. Έδειξε κουρασμένος, δεν του βγήκαν πράγματα. Περιμένουμε να δούμε τον «φρέσκο» Αραβίδη σε αυτή τη θέση.

Πέτρος Μάνταλος:

Ισχύει ότι και με τον Πλατέλλα. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο ματς, είχε κάποιες καλές πάσες, όμως έδειξε επιπολαιότητα σε κάποιες τελικές του επιλογές.

Άλεξ Ντακόλ:

Σε ένα τέτοιο ματς θα έπρεπε να είχε σκοράρει. Αντ' αυτού δεν αν και έπαιζε στην κορυφή τραβιόταν αρκετά στα άκρα ή χανόταν μέσα στους αμυντικούς. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω να φανεί λίγο.

Βασίλης Τσεβάς:

Δεν αγωνίστηκε πολύ και δεν μπορεί να κριθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα