«Heil Hitler» μέσα στην ελληνική Βουλή! (VIDEO)

12:37 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχωρούσαν από την αίθουσα μετά την ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και το προεδρείο της Βουλής, ακούστηκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο το "Heil Hitler"! Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που τηρείται από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, η φωνή που επαναλαμβάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό ανήκει σε

βουλευτή. Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται πως το είπε πρώτα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και μετά οι δικοί του βουλευτές ενώ από την Χρυσή Αυγή υποστηρίζουν πως το φώναξε ειρωνικά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: "Καταγγέλλουμε τη νέα, βρώμικη συκοφαντική επίθεση όλων των συστημικών μέσων ενημέρωσης κατά της Χρυσής Αυγής. Η επίμαχη, προβοκατόρικη φράση «Χάιλ Χίτλερ» ειπώθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονή Σταύρο. Απαιτούμε από τα παπαγαλάκια του συστήματος, που συσχέτισαν την Χρυσή Αυγή με την συγκεκριμένη φράση να ανακαλέσουν άμεσα, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση".
Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι το είπε πρώτα ο βουλευτής της ΧΑ Χρ. Παππάς και στη συνέχεια το φώναξαν και δικοί του βουλευτές.

Πηγή: Protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα