ISIS: Γυναίκα με μυστική κάμερα μας δείχνει τον κόσμο των τζιχαντιστών (VIDEO)

23:51 24/9/2014 - Πηγή: AEK365

Μια κλεφτή ματιά στον κόσμο του Ισλαμικού Κράτους μας δίνει τη δυνατότητα να ρίξουμε μια μυστηριώδης γυναίκα που ζει στην πόλη Ράκα, το προπύργιο των τζιχαντιστών.

Η γυναίκα φορώντας το επιβαλλόμενο νικάμπ το οποίο αφήνει ακάλυπτα μόνο τα μάτια των γυναικών, σύμφωνα με τη σαρία, και έχοντας ενσωματωμένη πάνω της μια κάμερα βγαίνει στους δρόμους της Ράκα καταγράφοντας εικόνες από έναν άλλο κόσμο.

Στους δρόμους κυκλοφορούν παντού τζιχαντιστές κρατώντας καλάσνικοφ, ενώ ακόμα και μια γυναίκα που πάει στο πάρκο με το γιο της έχει κρεμασμένο

από την πλάτη της ένα όπλο.

Κάποια στιγμή ένα αυτοκίνητο σταματά μπροστά από την μυστηριώδη γυναίκα και ο άντρας οδηγός της λέει ότι θα πρέπει να προσέχει περισσότερο την εμφάνισή της καθώς το νικάμπ της δεν καλύπτει εντελώς το πρόσωπό της. Αυτή ζητά συγγνώμη κι ο άντρας της λέει πως ο Θεός αγαπά μόνο τις σεμνές γυναίκες.

Το βίντεο προβλήθηκε στην γαλλική τηλεόραση. Πολλές γυναίκες έχουν φύγει από τη Γαλλία για να μεταβούν στο Ισλαμικό Κράτος ακολουθώντας τους συζύγους τους.

Μάλιστα, κάποια στιγμή η γυναίκα μπαίνει σε ένα ίντερνετ καφέ, όπου γυναίκες συνομιλούν στα γαλλικά με συγγενείς τους προφανώς από τη Γαλλία. Μια γυναίκα ακούγεται να λέει πως δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω και πως είναι καλά εκεί, ενώ όπως λέει ότι δείχνει η τηλεόραση είναι ψέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα