MVP η Στράντζαλη

17:33 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης πέτυχε την πρώτη του νίκη απέναντι στην υπολογίσιμη ομάδα του ΟΠΕΡ με την Όλγα Στράντζαλη να κάνει τα... πάντα και τους προπονητές της Α1 γυναικών να την αναδεικνύουν MVP της 4ης αγωνιστικής.

«Δεν το πιστεύω» ήταν η πρώτη αντίδραση της διεθνούς ακραίας που στο Σαββατιάτικο παιχνίδι είχε 23 πόντους με 17/42 επιθέσεις,

4 άσους, 2 μπλοκ και 58% στην υποδοχή. «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα αφενός γιατί η ψήφος έρχεται από τους προπονητές και αφετέρου γιατί η διάκριση ήρθε σε ένα παιχνίδι που η ομάδα κρινόταν από εμένα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου που με βοήθησαν τόσο πολύ και ελπίζω πως στη συνέχεια θα πάμε ακόμα καλύτερα», πρόσθεσε η Στράντζαλη για τον τίτλο της πολυτιμότερης.

Σε νεαρή ηλικία, έχοντας πάντως πολλές εμπειρίες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, η Όλγα έχει αναλάβει ρόλο πρωταγωνίστριας στον «νέο» Ηρακλή. «Είμαστε νεανική ομάδα και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με πέρυσι. Έχουμε νέα διοίκηση και νομίζω πως η κατάσταση είναι αρκετά καλύτερη πλέον. Οι αθλήτριες έχουμε μείνει αρκετές από πέρυσι και ξέρω πως έχω μεγάλη ευθύνη, αλλά δεν νιώθω βάρος γιατί είμαστε όλες νέες και δεν υπάρχουν έμπειρες αθλήτριες. Κι εγώ, αλλά και όλες μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο», εξήγησε.

Όσο για τον στόχο του Ηρακλή; «Πάμε για μια άνετη παραμονή και μετά να διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση», είπε και αναφέρθηκε και στο επίπεδο του πρωταθλήματος: «Είναι το ίδιο πάνω κάτω με πέρυσι, αλλά όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Εφέτος δεν είναι μόνο ΑΕΚ και Ολυμπιακός, καθώς έχουν ανέβει κι άλλες ομάδες. Λογικό να θεωρούνται φαβορί για τον τίτλο, αλλά υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως τα Βριλήσσια, ο Πανναξιακός και άλλες. Επίσης, εφέτος, δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι θα πέσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα