Mήνυμα Κοτσάτου στο δείπνο της ΑΕΚ της Καρδιάς (ΦΩΤΟ)

16:56 12/10/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως αναφέραμε από χθες, η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης, λίγο πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Εκεί, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ιδιαίτερα χαρούμενος από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Λιγκ Καπ, πέρασε από όλα τα τραπέζια και ευχήθηκε στους παίκτες και στον προπονητή

καλή επιτυχία στο Πρωτάθλημα.
«Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Χρέος μας είναι να κάνουμε την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και σε όλα τα σπορ» είπε ο κ. Κοτσάτος στη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες.
Να θυμίσουμε πως στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος και μέλη του Δ.Σ, όπως ο γενικός γραμματέας Αλέξης Αλεξίου, ο ειδικός γραμματέας Σπύρος Παπαϊωάννου, ο Βαγγέλης Ασλανίδης και ο Γιώργος Κατσαδήμας.
Παρόντες ήταν επίσης ο επίτιμος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο ισχυρός άνδρας του τμήματος χάντμπολ, Δημήτρης Λαζόπουλος, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Στέλιος Μανωλάς και Λύσανδρος Γεωργαμλής, η μάνατζερ του τμήματος γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ, Ξένια Παπαγεωργίου. Φυσικά, ο προπονητής Γιώργος Κλαρούδας με τον συνεργάτη του Άκη Φλαούνα και όλοι οι βολεϊμπολίστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα