«Mπορούμε στα μπαράζ»

22:31 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρέας Σάμαρης έκανε ντεμπούτο στην Εθνική τόνισε πως η «γαλανόλευκη» έχει την εμπειρία να περάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ.«Είναι μεγάλη τιμή που αγωνίστηκα με την Εθνική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σάντος για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι σε τόσο σημαντικά παιχνίδια για την Εθνική και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα», είπε αρχικά ο νεαρός μέσος στην κάμερα του Mega και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω και τον Ολυμπιακό,

την ομάδα μου, που μου δίνει την ευκαιρία μέσα από τις συμμετοχές μου εκεί να είμαι στην Εθνική. Χαίρομαι που το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με μια νίκη για την ομάδα μας».

Όσο για τα μπαράζ, σχολίασε: «Έχουμε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, το είχαμε δείξει και με την Ουκρανία. Έχουμε το μέταλλο γαι να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση, πιστεύω πως όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα τα καταφέρουμε».

Ενώ για το αν ήρθε για να... μείνει στην Εθνική, είπε: «Θεωρώ πως είναι νωρίς να πω κάτι τέτοιο. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα καταφέρω να είμαι εδώ και στη συνέχεια, δεν έχει σημασία το ποιός παίζει στην Εθνική αλλά το να κερδίζει ομάδα. Φυσικά και στόχος μου είναι να καθιερωθώ και μακάρι να συνεχίσω και στο μέλλον να είμαι στην Εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα