O Kάλβο, ο Κουρμπέλης και το deal του Τίγρη

10:33 31/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ο Κάλβο το φαβορί", γράφει στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ και προσθέτει: "Πρώτη επιλογή για τα αριστερά ο Ισπανός της Ξάνθης, αλλά εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις. Η Ένωση δεν βιάζεται να κλείσει τις θέσεις που την "καίνε". Ο Λάζοβιτς βρίσκεται πάντα μέσα στο πλάνο. Κούζβικ, Μουγκόσα αλλά και Παπαδόπουλος ανάλογα με το τι θα γίνει με τον Ατρόμητο, πάντα στο προσκήνιο για την επίθεση. Ξεψάχνισμα για αριστερό μπακ και σε Ελλάδα

και σε εξωτερικό".


SPORTDAY

Για "θετικά μηνύμα για Κουρμπέλη", γράφει με τη σειρά της η SD. Συγκεκριμένα τονίζει:
"Η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη εξακολουθεί να απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους», καθώς μπορεί να προσφέρει τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν αμυντικός χαφ. Πάντως η ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να φτάσει στο ποσό που φέρεται να αξιώνει ο Αστέρας Τρίπολης (περίπου 500.000 ευρώ).

Από εκεί κι έπειτα, για τη θέση του φορ εξετάζονται τέσσερις περιπτώσεις, ο Ντάνκο Λάζοβιτς, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Γκρεγκόρζ Κούζβικ και ο Στεφάν Μουγκόσα, με τον Έλληνα άσο να δείχνει να έχει ένα προβάδισμα, αλλά τίποτα περισσότερο. Τέλος, για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει η λύση του Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και άλλες από το εξωτερικό".

LIVE SPORT

Για "διπλό deal" της ΑΕΚ κάνει λόγο η LS. "Η ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με την Puma για ακόμη μία σεζόν. Παίζει μπάλα ξανά στη NOVA και πάει για συμφωνία ύψους 2 εκατ. ευρώ", αναφέρει. Αναλυτικά:
" Η Nova προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για να δείξει και τη νέα σεζόν τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της «Live Sport», έχουν ήδη γίνει διερευνητικές επαφές ανάμεσα στην «Ένωση» και στη «Forthnet»,προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.
Η ισχύουσα σύμβαση λήγει 20 μέρες μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου (δηλαδή στα μέσα του Ιουνίου) και με δεδομένο ότι υπάρχει νομικό «κενό» στη σύμβαση των ομάδων της Football League με την τηλεόραση του ΟΤΕ, αναζητείται από νομικούς οι φόρμουλα για να επιτευχθεί άμεσα το deal.
Το νομικό κενό που υπάρχει αποδεικνύεται περίτρανα και από το ότι προ ημερών στο Δ.Σ. της ΕΠΟ έγινε πρόταση για προσθήκη στο άρθρο 7 μίας νέας παραγράφου η οποία θα αναφέρει τα εξής: «Να τεθεί ως πρόσθετη προϋπόθεση συμμετοχής σε πρωτάθλημα (για ομάδες που προβιβάζονται από την κατώτερη κατηγορία ή υποβιβάζονται από ανώτερη κατηγορία) η υποχρεωτική προσχώρηση σε εν ισχύ συμβάσεις κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σύμβαση της ΑΕΚ με τη Forthnet την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, απέφερε στα ταμεία το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ πλην φόρων, ενώ στόχος για την νέα αγωνιστική σεζόν είναι το ποσό αυτό να αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ".


GOAL

Για τα μεταγραφικά γράφει το Goal. Αναλυτικά:
"Η σεζόν τελείωσε και τυπικά για την ΑΕΚ. Τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και πλέον προτεραιότητα παίρνει η δημιουργία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως η συνάντηση κορυφής με τη συμμετοχή των Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλου και Δέλλα μεταφέρεται κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (αν και υπάρχουν μικρές πιθανότητες να συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο). Μια συνάντηση που θα κρίνει και την πιο "καυτή" υπόθεση στη δημιουργία της νέας ΑΕΚ, αυτή της απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη.

Είναι γεγονός πως το θέμα του 35χρονου μεσοαμυντικού διχάζει την ΑΕΚ. Και ακριβώς επειδή δεν είναι μια απλή μεταγραφική υπόθεση, απαιτείται να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και τελική απόφαση του Μελισσανίδη και των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η προσωπική σχέση που έχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Κατσουράνη κάνει εύκολη την επίτευξη συμφωνίας, από τη στιγμή που θα υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση από την πλευρά της Ενωσης. Αλλά το θέμα είναι να υπάρξει.

Ολα δείχνουν πως η ΑΕΚ μπορεί να προσφέρει στον Κατσουράνη συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με αποδοχές που δεν θα υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ τον χρόνο. Πρόταση που δεν απέχει πολύ από τις απαιτήσεις του Κατσουράνη. Αλλωστε, έπειτα από το φινάλε της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο διεθνής χαφ δεν έχει πολλές επιλογές εντός συνόρων και αν δεν υπάρξει κίνηση από την ΑΕΚ θα πρέπει να ψαχτεί εκτός Ελλάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα