O Mούργκα και η ΑΕΚ που ανεβαίνει

09:26 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Στον Μούργκα είναι αφιερωμένο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σήμερα, μετά τα δύο γκολ του Βόσνιου στο τουρνουά της Ραφήνας: "Μεγάλο κέρδος ο Μούργκα", τονίζει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Την πρωτιά στο τουρνουά της Ραφήνας πήρε η ΑΕΚ, νικώντας την Τριγλία με 1-0 και τον Απόλλωνα με 2-0 χάρη σε δύο γκολ

του Βόσνιου άσου. Μέσα σε δύο λεπτά, πρώτα με δυνατό σουτ και ύστερα με προσωπική προσπάθεια και ωραίο πλασέ, "καθάρισε" το ματς με τον Απόλλωνα διέλυσε τα "περίεργα" σενάρια και "σφράγισε" την παραμονή του στην ομάδα. Παρά τις απουσίες βασικών, η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει και πάγκο, ενώ ανεβασμένος σε σχέση με το φιλικό με την Καλλιθέα και ο Πόποβιτς".

SPORTDAY

Για μία ΑΕΚ που "ανεβαίνει" κάνει λόγο η SD: "Με πρωταγωνιστή τον Μούργκα η ΑΕΚ πήρε την πρωτιά στο τουρνουά της Ραφήνας".

LIVE SPORT

Για την "πρώτη κούπα που πήρε με τους μικρούς της η ΑΕΚ", γράφει με τη σειρά της η LIVE SPORT και προσθέτει: "Κατέκτησε το τουρνουά της Ραφήνας", ενώ για το ματς με τον Απόλλωνα τονίζεται πως το πήρε χάρη τα δύο γκολ του... ατομιστή Μούργκα.

GOAL

Το GOAL με τη σειρά του γράφει σχετικά με την εικόνα της ΑΕΚ στη Ραφήνα: "Μία από τα ίδια. Δεν ικανοποίησε η Ένωση στο τουρνουά της Ραφήνας", ενώ για τον Μούργκα τονίζει πως... προβλημάτισε τον Δέλλα, καθώς ο Βόσνιος έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, τη στιγμή που ως τώρα είχε προβληματίσει με την απόδοσή του και υπήρχαν σκέψεις να δοθεί δανεικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα