O Tόνι, ο Κασάπης, το γήπεδο και οι μεταγραφές

09:16 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μεταγραφικό είναι το πρωτοσέλιδο σήμερα της εφημερίδας: "Έτοιμο και το μεταγραφικό πλάνο!", αναφέρει και προσθέτει: "Υπάρχει ακλόνητη εμπιστοσύνη στο σημερινό ρόστερ από σύσσωμο το επιτελείο της Ένωσης, γι' αυτό και θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους. Έχουν όμως μπει ήδη στο στόχαστρο εξαιρετικές περιπτώσεις από το εξωτερικό αλλά και παίκτες σαν τον Παναγιώτη Μπάλλα του Ατρόμητου που αποτελούν το μέλλον της Εθνικής Ανδρών. Μεγάλες ελπίδες για να έχει κλείσει και ο Κουρμπέλης μέχρι τα τέλη Οκτώβρη". Στο θέμα του γηπέδου

η ΩΡΑ γράφει πως συναντήθηκαν χθες Μελισσανίδης - Κυρατσού, με τον Τίγρη να θέλει να το παρουσιάσει στον κόσμο της ΑΕΚ όσο το δυνατόν συντομότερα.

SPORTDAY

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα τιμήσει αύριο στο ΟΑΚΑ τον Τόνι Σαβέφσκι γράφει η SD, ενώ σημειώνεται και η επιστροφή Κασάπη.
Από εκεί και πέρα τονίζονται τα προνόμια για τους οπαδούς της ΑΕΚ που θα γίνουν συνδρομητές στη NOVA.

LIVE SPORT

Η επιστροφή Κασάπη είναι κεντρικό θέμα στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην LS: "Χρυσές δόξες. Η ΑΕΚ τιμάει Σαβέφσκι και επανέφερε Κασάπη", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

GOAL

Για επαφή ανθρώπου που λειτουργεί για τον Μελισσανίδη, με την Emirates για την εμπορική ονομασία του γηπέδου γράφει η εφημερίδα. Στο ρεπορτάζ της τονίζει χαρακτηριστικά: "Τι μπορεί να μάθει κάποιος ψάχνοντας για μεταγραφικές εξελίξεις στη δημοφιλή πιάτσα των ατζέντηδων; Μέχρι και ποια πασίγνωστη, παγκοσμίως, εταιρεία βολιδοσκόπησαν από την Ελλάδα, προκειμένου να... δώσει το όνομά της σε γήπεδο που θα χτιστεί την επόμενη 3ετία! Για την ακρίβεια η πληροφορία... έρχεται απευθείας από το Ντουμπάι, εκεί δηλαδή που βρίσκεται η έδρα της Emirates Airlines.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον... πληροφοριοδότη μας, μεσάζων που ενεργούσε για λογαριασμό Ελληνα προέδρου προσέγγισε την Emirates για να δει αν θα την ενδιέφερε -και μέχρι ποιο... ποσό- η προοπτική της ονοματοδοσίας γηπέδου. Για... διευθύνσεις και ονόματα δεν μου είπαν, αλλά τι κάνει... γκρρρ, γκρρρ στα κεραμίδια... Λες και υπάρχει άλλη (σχεδόν) έτοιμη μακέτα για υπό κατασκευή στάδιο στη μνημονιακή χώρα μας, εκτός από την... Αγιά Σοφιά του Δημήτρη Μελισσανίδη...
Αυτό που μου μεταφέρθηκε ήταν πως από πλευράς Emirates θα γινόταν πρώτα η σχετική έρευνα για το πόσο θα τους συνέφερε ένα τέτοιο μεγάλο deal στην Ελλάδα. Πρόβλημα πάντως επειδή υπάρχει ήδη το «Emirates Stadium» δεν πρόκειται να δημιουργηθεί.

Το παράδειγμα του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου της γαλλικής Νις, που είναι ένα οικολογικό στολίδι και... πούλησε το όνομά του, χαρακτηριστικό. Λέγεται «Allianz Riviera» και είναι... αδερφάκι με το «Allianz Arena» του Μονάχου, την έδρα της Μπάγερν. Κάλλιστα δηλαδή, εφόσον υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ, θα μπορούσε να ονομαστεί «Emirates of Αthens»... Λίγο πολύ είναι γνωστό πως ο «τίγρης» θέλει να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό για το χτίσιμο της «Αγιά Σοφιάς» πουλώντας το εμπορικό όνομα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Και πως γι' αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες γνωριμίες ή τους κατάλληλους ανθρώπους, έχει... βγει εκτός συνόρων χτυπώντας ακόμη και πόρτες εταιρειών?παγκόσμιων κολοσσών. Μιλάμε για συμφωνία -σχετικά με την ονοματοδοσία του γηπέδου- που μπορεί να έχει διάρκεια 20ετίας, μπορεί και παραπάνω. Ανάλογα με το τίμημα, το οποίο μπορεί να ξεκινάει κι από τα 10 εκατομμύρια ευρώ..."

Keywords
Τυχαία Θέματα