O Xάρις, η πίεση και ο... Φουρτάδο

09:47 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

To σημερινό (στις 10 πμ) Δ.Σ. της ΠΑΕ και τα όσα ειπωθούν είναι το βασικό θέμα που ασχολείται η εφημερίδα στο σημερινό ρεπορτάζ της. Αναλυτικά τονίζει: "το σημερινό συμβούλιο της ΠΑΕ, πέραν των οικονομικών ζητημάτων, θα επιχειρήσει να θέσει επί τάπητος και το αγωνιστικό κομμάτι. Με παρόντες τους καθ' ύλην αρμόδιους (Μαύρος, Τσιάρτας, Βλάχος, Κωστής), οι οποίοι θα αναλύσουν τα ζητήματα και θα αναζητήσουν λύσεις για τη συνέχεια. Αλλωστε, για την ΑΕΚ το ζήτημα είναι να βρεθούν λύσεις τώρα, πριν να είναι πολύ αργά και η ομάδα

τρέχει και δεν φτάνει.

Αυτό μπορεί να σημάνει πως μπορεί να υπάρξει παράθυρο και για μεταγραφική ενίσχυση. Σενάριο που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα δεν τραβάει και εμφανίζονται οφθαλμοφανή κενά, όπως στη θέση του αμυντικού χαφ. Βέβαια, αποτελεί ζήτημα ποια προσθήκη μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα (η ΑΕΚ έχει κλείσει τις μεταγραφικές δυνατότητες που είχε και μπορεί πλέον να δει μόνο κάποιον με ελληνική ποδοσφαιρική παιδεία κάτω των 24 ετών) και πώς θα γίνουν οι επιλογές.

Ετσι κι αλλιώς, στην ΑΕΚ άργησαν πολύ να συγχρωτιστούν στο μεταγραφικό σχεδιασμό και σε κάποια επίπεδα δεν βρέθηκε ποτέ κοινός τόπος. Συν τοις άλλοις, μια ομάδα που δεν είχε πολυτέλεια να ξοδεύει ούτε ευρώ έφτασε να κάνει τέσσερις μεταγραφές για τις οποίες ξόδεψε περίπου μισό εκατ. ευρώ.

Αναμφίβολα υπήρξαν αρκετά θέματα και αυτά πρέπει να συζητηθούν και να ξεπεραστούν, έστω και τώρα. Αλλωστε, η εύρυθμη λειτουργία, το καλό κλίμα μεταξύ όσων βρίσκονται στην ομάδα και γύρω από το αγωνιστικό τμήμα είναι απαραίτητα συστατικά ώστε η ομάδα να λειτουργεί ως μια γροθιά στη συνέχεια. Αυτά θα πρέπει να συζητηθούν, ώστε να μην υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και μισές κουβέντες και να υπάρξουν συναίνεση και κοινή στόχευση για τη συνέχεια.

Το επενδυτικό ενδιαφέρον των Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις θα βρεθεί στο προσκήνιο κατά το σημερινό ΔΣ. Στην ΠΑΕ εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης. Φέρεται πως βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη πλευρά του Ελληνα εφοπλιστή και εκτιμούν πως μπορεί να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Κατά κάποιες πηγές, ο Βιντιάδης επιθυμεί να συζητήσει με μέλη της μετοχικής ομάδας του 2004 προκειμένου να διασφαλίσει τη στήριξή τους και να είναι βέβαιος πως δεν θα βρει μπροστά του ανοίγματα μεγαλύτερα απ' όσα υπολογίζει. Παράλληλα, φέρεται πως βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαικτών» εντός και εκτός Ελλάδας ώστε να σχηματίσει επιχειρηματικό κονσόρτσιουμ που θα κινηθεί για την ΑΕΚ. Ετσι κι αλλιώς, οι εξελίξεις προσδιορίζονται για τα τέλη του μήνα. Διάστημα που θα οριστεί η γενική συνέλευση καθώς και νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου..."

SPORTDAY

Για "ασφυκτική πίεση" που ασκείται στην ΠΑΕ ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα, ενώ παράλληλα στέκεται στη χθεσινή δήλωση του Βαγγέλη Βλάχου, μέσω της οποία χαρακτήρισε τον Φουρτάδο "τραγικό". Συγκεκριμένα η SD γράφει για την... πίεση: "Η τραγική οικονομική κατάσταση που επικρα

Keywords
Τυχαία Θέματα