O Κούρεζ και οι.... ουρές

07:28 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τα μεταγραφικά της ΑΕΚ είναι αυτό που κυριαρχεί στο σημερινό "κιτρινανόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Αρέσει ο Κούρεζ αλλά προέχει ο στόπερ" γράφει στο κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα. "Ο 21χρονος Σλοβενός επιθετικός έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ και μελετάνε την περίπτωση του. Βάζουν όμως σε πρώτη μοίρα την άμεση απόκτηση κεντρικού αμυντικού

από το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται παράλληλα να υπάρξει διπλό χτύπημα μέχρι το τέλος της εβδομάδας" αναφέρει η "Ώρα". Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στη σημερινή παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Μενίδι μετά το κάλεσμα φίλων της ΑΕΚ.

SPORTDAY

Για τον Κούρεζ γράφει και η Sportday όπου τονίζει πως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει "ζεστά" την περίπτωση του. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Μενίδι όπου θα συναντηθεί με οπαδούς της Ένωσης ενώ τέλος γίνεται μια ανάλυση του πλάνου που έχει η ομάδα για τη Γ' Εθνική.

GOAL NEWS

"Στην ουρά για διαρκείας" έχει τίτλο η εφημερίδα και προσθέτει: "Από νωρίς στο ΟΑΚΑ για τις κάρτες ο κόσμος". Το Goal στέκεται στη μεγάλη ανταπόκριση που δείχνει ο λαός της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα υπάρχει αναφορά στην περίπτωση του Κούρεζ αλλά και στο γεγονός ότι ο Τίγρης θα βρεθεί στο ίδρυμα προσφυγιάς μετά από πρόσκληση φίλων της Ένωσης.

LIVE SPORT

"Επαφές για Κούρεζ. Η ΑΕΚ βλέπει τον Σλοβένο φορ με 28 γκολ σε δύο σεζόν" τονίζει η εφημερίδα που αναφέρει ότι στην Ένωση εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του. Από εκεί και πέρα η "Live Sport" μιλάει για "πρώτη συνάντηση του Μελισσανίδη με τη νέα ηγεσία της Original 21.

Keywords
Τυχαία Θέματα