O Νόελ για την επανένωση των OASIS και τον Μπαλοτέλι

19:42 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τέλος έδωσε στις φήμες επανένωσης των Oasis ο μεγάλος αδερφός Νόελ Γκάλαχερ παρά τα όσα δήλωνε ο αδερφός του, Λίαμ, για επανένωση το 2015.

«Δεν θα επανένωνα τους Oasis ακόμα και αν τα πεινασμένα παιδιά αυτού του κόσμου εξαρτιόνταν από αυτό», δήλωσε κατηγορηματικά ο Νόελ συμπληρώνοντας σχετικά με τον αδερφό του «Δεν θα έπρεπε να προσπαθήσει να με μηνύσει»...

«Ήμασταν μία από τις πέντε μεγαλύτερες μπάντες του κόσμου. Ήμασταν το μεγαλύτερο

πράγμα που βγήκε από την Αγγλία σε 35 χρόνια. Γιατί να επανενωθούμε; Για τους φαν; Κανενός σε αυτήν την μπάντα δεν του καιγόταν καρφί για τους φαν», συνέχισε.

Ο Νόελ πάντως δεν μίλησε μόνο για τον.... «αγαπημένο» του αδερφό, αλλά και για τον πραγματικά πολύ καλό του φίλο, Μάριο Μπαλοτέλι και απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο επιθετικός της Manchester City έδωσε χίλιες λίρες σε έναν άστεγο ή ότι συνόδεψε στο σχολείο έναν νεαρό θαυμαστή του που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

«Ο ίδιος (ο Μπαλοτέλι) λέει ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά εγώ νομίζω ότι δεν θέλει απλά να το καυχιέται», ανέφερε ο Γκάλαχερ. Σχετικά με το πώς γνωρίστηκαν ο Νόελ θυμάται: «Την ημέρα που του είχα πάρει συνέντευξη τον είδα στην προπόνηση και ήταν ο καλύτερος παίκτης. Μετά έμαθα ότι το προηγούμενο βράδυ είχε ξενυχτήσει σε στριπτιτζάδικο μέχρι τις 5 το πρωί, πήγε κατευθείαν στην προπόνηση και μετά μίλησε σε μένα. Είναι τρελός».

Keywords
Τυχαία Θέματα