PREVIEW 21ης αγωνιστικής

00:22 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

OΦΗ-ΠΑΟΚ (19:30/aek365/NS2)

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ αναμετριούνται στη Κρήτη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ ο οποίος διεκδικεί και το ματς θέλοντας να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται προκειμένου να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατόν την θέση που θα τον οδηγήσει στα

πλέι οφ. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θέλει τη νίκη για προσπαθήσει να "εγκατασταθεί" μόνιμα στην 5η θέση ή και παραπάνω.

Το έργο του ΠΑΟΚ θα είναι αρκετά δύσκολο αφού ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αθανασιάδη, Γλύκο, Κατσικά, Παπάζογλου και τον τιμωρημένο Λαζάρ. Όσον αφορά τις επιστροφές, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του τον Τσιρίλο και τον Σνάουτσνερ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βάντο, Ζαχαράκης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ζορμπάς, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Μποντόρ.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ιβιτς, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15/aek365/NS2)

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα .

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν το «τρίποντο» για να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα και να βρεθούν σε μια καλή θέση, ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες.

Σε αντίθετη πλευρά βρίσκεται ο ΠΑΣ που θέλει οπωσδήποτε το διπλό για να βρεθούν μόλις έναν βαθμό πάνω από τον 14ο Λεβαδειακό.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης, Πόγκασιτς, Ομο, Κουλουχέρης, Σιόβας, Κούρντι, Πετκάκης, Πιέρ, Αντούνιες, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι, Ντιμπαλά, Σκέμπρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Ζαραδούκας, Βάντερσον, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Σκούφαλης, Βίλα, Γεωργίου, Τζάνης, Μπεσέρα, Γιάκος, Μπακαγιόκο, Ζαμπρέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα