Preview 12ης αγωνιστικής

00:47 25/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΒΕΡΟΙΑ 15:00 NS1

Η Κέρκυρα για το παιχνίδι με τη Βέροια έχει βάλει στόχο μόνο τη νίκη, ώστε να επιστρέψει στα τρίποντα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Ενώ, ο Άκης Μάντζιος

είδε τον Αγρίτη να συμμετέχει κανονικά στην τελευταία προπόνηση της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.
Νέα σελίδα γυρίζει η Βέροια στο παιχνίδι με την Κέρκυρα την Κυριακή, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν να ανατρεψουν το σκηνικό και πανηγυρισουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός πλάνων της Βέροιας έμεινε ο τιμωρημένος Καφές, οι τραυματίες Τόμας, Βεργώνης, καθώς και οι Ζε Βίτορ, Μπεθέρα, Τζημογιάννης, Καρλίνος, Κοτταρίδης και Δασκαλάκης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Καραλής, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Λώττας, Κρητικός, Τσουμάνης, Έντερ, Λεόν, Διαμαντόπουλος, Γκούμας, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Ηλιάδης, Κοντοδήμος, Γιάντσης, Ζουμπουλάκης.

Βέροια: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Γεωργέας, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Κόστλι, Μπαργκάν και Παυλίδης.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS1

Χωρίς τους Περόνε και Πιπίνη θα σχεδιάσει τα πλάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο ο Σάκης Τσιώλης, καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.Έτσι η ομάδα της Τρίπολης θα προσπαθήσει με δύο απουσίες να πάρει τη νίκη, μπροστά στον κόσμο της.
Από την άλλη, ο Πανιώνιος θα ταξιδέψει κι αυτός με απουσίες στην Αρκαδία, καθώς Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής τους Μενδρινό, Διαμαντάκο και Λαμπρόπουλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ αντίθετα, στην αποστολή μετέχει ο Κουλουχέρης, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας άσος δεν είναι καθ' όλα έτοιμος. Παρόλα αυτά στόχο της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι η νίκη που θα τους διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Κωστούλας, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Κολοβός, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μπούζας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17:15 NS3

Με είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή του θα υποδεχθεί στα Χανιά τον Παναθηναϊκό ο Πλατανιάς, στο πρώτο παιχνίδι του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο των νεοφώτιστων.Οι Κρητικοί δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και θα στοχεύσουν σε μια καλή παρουσία που θα τους δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ενώ, ο Παναθηναϊκός που προέρχεται από μια σημαντική νίκη στην Ε

Keywords
Τυχαία Θέματα