Preview 12ης αγωνιστικής

00:27 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο.Φ.Η. 15:00 NS2

Στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Απόλλων αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Ριζούπολης. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή θέση και θέλουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα για να αναρριχηθούν στην βαθμολογία. Ο Λόρι Σάντσεζ στην πρώτη του αποστολή άφησε εκτός τον Αλέξη Τσεμπερίδη, που έχει υποστεί θλάση.
Ενώ, ο ΟΦΗ έχει μείνει στους 9 βαθμούς, έναν παραπάνω,

δηλαδή από τον αντίπαλό της και θέλει να φύγει με ένα σημαντικό διπλό από την Αθήνα. Εκτός αποστολής του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (23/11) έμεινε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, καθώς ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν είναι ικανοποιημένος από την προσφορά του Αργεντίνου.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Απόλλων: Γουμάγια, Τζόρβα, Χατζηζήση, Δεληζήση, Κανακούδη, Παντελιάδη, Διαμάντη, Αργυρόπουλο, Παπαζαχαρία, Βέρτζο, Κόρμπο, Άλβαρεζ, Μίνγκα, Γκουέλα, Καμαρά, Πετρόπουλο, Τσιλιγκίρη, Φαρινόλα, Μπάρκογλου και Μπλάζεκ.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Δασκαλάκης, Μονιάκης, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Όγιος, Μακουκούλα, Δαμιανάκης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κυζιρίδης, Περογαμβράκης και Ζε Εντουάρντο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS1

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τη Βέροια για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν την καλή πορεία τους και να παραμείνουν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Εκτός έμεινε ο Στέφανο Ναπολεόνι, που υποφέρει από πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου.
Ενώ, η Βέροια που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο, αλλά θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο.Ο Ράτκο Ντόστανιτς, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «κυανέρυθρων», δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γεωργιάδη και τους ανέτοιμους Καλτσά, Ντα Κόστα και Σεγούντο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Καραμάνος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Μπρίτο, Γεωργίου, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Γρομητσάρης, Καλλέργης, Γκαρσία.

Βέροια: Τζόναθαν Λόπεζ, Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μάνος, Πλαβούκος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Μρντάκοβιτς, Αποστολόπουλος, Ζεζίνιο, Σισοκό και Σιόντης.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

Ο Πανθρακικός υποδέχεται στην Κομοτηνή για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα τον Ολυμπιακό θέλει να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρομέου, Μερίνο, Μαξίμ και Μακρυδημήτρη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και οι τιμωρημένοι Σέρεμετ, Εμπόου και Λαδάκης.
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει στο Πρωτάθλημα με νίκη και θα πάει στην Κομοτηνή με αρκετές αλλαγές. Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ άφησε εκτός τους Κώστα Μήτρογλου, Γιάννη Μανιάτη, Χοσέ Χολέμπας και Δημήτρη Σιόβα για να τους δώσει ανάσες.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Σκλιοπίδης, Ντιόγκο, Τζάνης, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μίκουλιτς, Ζοσέ, Ζδράβος, Καθάριος, Ζεκίνια, Κάσες και Ιγκόρ.

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα