Preview 12ης αγωνιστικής

00:10 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Πανιώνιο θα κλείσει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από την χαμηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και για να ανατρέψουν την άσχημη πορεία τους.
Ενώ, ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία και να αφήσει πίσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και κορυφώθηκαν με την αποχή των παικτών από τις προπονήσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, καθώς έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Przyrowski, Στρατηλάτης, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Petrazzi, Busto, Rogerio, Ιωαννίδης, Μάντζιος, Βασιλείου, Ortega, Kandji, Γιάντσης.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Παντίδος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κούρντι, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μενδρινός, Ντούνης, Κολοβός, Μπούζας, Ριβέρο, Λάσνικ, Μαρουκάκης, Γιάννου, Καμπάνταης, Παναγιωτούδης, Τόσκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα