Preview 13ης αγωνιστικής

00:31 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS1

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο η Κάνθη θα επιχειρήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στον Αστέρα, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για την αναμέτρηση του Σαββάτου (1/12) με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ωστόσο δεν αναμένεται να πάρει θέση βασικού, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.
Ενώ, η ομάδα της Τρίπολης θέλει το διπλό για να παραμείνει στις

πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και γι' αυτό θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Τα προβλήματα για τον Σάκη Τσιώλη είναι γνωστά, καθώς οι Σανκαρέ, Περόνε, Μπαρτολίνι, Πιπίνης και Κουρμπέλης δεν υπολογίζονται.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μαρίν, Ονουάτσι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Λυμπερόπουλος, Καζούμπα, Ράνος, Νάκας, Γκατσολάρι, Τορομανίδης, Τριάδης, Μαρκόφσκι.

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS2

Άρης και Ατρόμητος αναμετρώνται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, με τους γηπεδούχους να στοχεύουν μόνο στη νίκη, μετά τη βαριά ήττα από τον Πανθρακικό με 4-0. Στη διάθεση των Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή τέθηκε ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στην προπόνηση της Πέμπτης (29/11) και βρίσκεται στην 20μελη αποστολή.
Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει μπει στην πεντάδα και μετά τη νίκη του επί της Ξάνθης θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Γι΄αυτό στόχος αποτελεί μια αξιοπρεπής εμφάνιση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν το διπλό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε μαζί του στην αποστολή τον Πίτου Γκαρσία, παρά το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες το μέλλον του ήταν αμφίβολο, μετά το επεισόδιο ανάμεσά τους.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Ατρόμητος:Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Αθανασίου, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπρίτο, Επστάιν, Καραμάνος, Κούκι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:30 NS2

Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί για να επιστρέψουν στις νίκες, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.
Ενώ, ο Πλατανιάς με καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-1 ελπίζει να μπορέσει να πάρει κάτι καλό και από την αναμέτρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα