Preview 14ης αγωνιστικής

00:09 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ 15:00 NS2

Ο Εργοτέλης προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Άρη, τον οποίο αντιμετωπίζει για την 14η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Από την αποστολή απουσιάζουν μόνοι οι σοβαρά τραυματίες Κοιλιάρας και Μπαμ Μπαμ, χωρίς να υπάρχουν άλλα προβλήματα

για τον Εργοτέλη.
Από την άλλη ο Άρης που φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας επιθυμεί να παρουσιάσει μια καλή εικόνα και να φύγει με κάτι καλό από την Κρήτη. Εκτός πλάνων έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αγκάνθο, ενώ κανονικά θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο ο Πουλίδο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Καβουσάκης, Μεχία, Κοντέ, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Σαρρής, Κοζορώνης, Ρέντζας, Πελέ, Καρντόσο, Μπουχαλάκης, Πίτσος, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης, Αναστασάκος και Βερπακόφσκις.

Άρης: Έλσνερ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS1

Για την 14η αγωνιστική κοντράρονται Λεβαδειακός και Πλατανιάς, Οι γηπεδούχοι μετά το παιχνίδι με τη Βέροια, στο οποίο προσέφεραν θέαμα παρά την ήττα μα 4-3 θέλουν να πάρουν μια σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του, με τον εδώ και καιρό τραυματία Μαχαίρα να είναι η μοναδική απουσία.
Ενώ, ο Πλατανιάς «καίγεται» για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Λιβαδειά, από την στιγμή που η βαθμολογική θέση του δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Εκτός αποστολής είναι όπως αναμενόταν οι τραυματίες Ναζλίδης, Θέρα, Σούκιας και Πόποβιτς αλλά και οι τιμωρημένοι Τετέ και Ράφαελ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Πζιρόφσκι, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Σανγκινέτι, Λαμπρόπουλος, Λυκογιάννης, Σκέμπης, Ιωαννίδης, Πετράτζι, Ροτζέριο, Κονέ, Κάπο, Μπούστο, Ορτέγκα, Γιάντσης και Μάντζιος.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιακουμάκης, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Κατάι, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιώπης, Τόρες, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 NS2

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Αστέρα για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα κι επιθυμεί να συνεχίσει με νίκη. Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Αρκάδες τους γνωστούς τραυματίες, Μήτρογλου και Μανιάτη, που έκαναν θεραπεία, και τον Σαλίνο, που προφυλάχθηκε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Αστέρας πάλι θα βρεθεί στην Αθήνα με ανεβάσμένη ψυχολογία, αφού προέρχεται από νίκη και θα στοχεύσει στο να πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί σε ένα δύσκολο ματς.
Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις ήταν το μεγάλο ερωτηματικό όλη την εβδομάδα, όμως, δεν κατάφερε να είναι έτοιμος κι έτσι «κόπηκε» αποστολή, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπαράλες και εκτός έμεινε κι ο Γκρατσίνι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Αστέρας: Ερνάντεζ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Λούι, Κοντοές, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο, Ναβάρο, Κάφα, Ουρτάδο, Χουάνμα, Καράσκο και Μπακασέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα