Preview 19ης αγωνιστικής

00:16 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 aek365/NS2

Ο Πανθρακικός υποδέχεται για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1) την περασμένη εβδομάδα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και ελπίζουν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα. Ο Παύλος Δερμιτζάκηςδεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ντενίζ Μπαϊκαρά και Αντριάν Λουσέρο, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν κόντρα στον Ολυμπιακό,

ενώ κανονικά μετέχει ο Χρήστος Τζάνης.
Από την άλλη ο Ολυμπιακό θέλει να περάσει ένα άνετο απόγευμα και στοχεύει σε ένα εύκολο διπλό. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, το οποίο έχιε να κάνει με τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού είχε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για την Κομοτηνή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Ντιόγκο, Τζάνης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος, Βαϊρουά, Καθάριος, Πόπτσης, Κοντογουλίδης.

ΟΣΦΠ: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβα


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS3

Ο Πανιώνιος μετά την υποχώρησή του στον βαθμολογικό πίνακα θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Γι' αυτό οι Νεοσμυρνιώτες είναι αποφασισμένοι για μια νίκη μέσα στην έδρα τους απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει σε Κουλουχέρη, Κούρο και Ρόκα, με τους νεοαποκτηθέντες Κώστα Γανώτη και Χρήστο Καρτσαμπά να είναιστην αποστολή.
Από την άλλη, η ομάδα της Λιβαδειάς θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα και πάει με καλή ψυχολογία στη Νέα Σμύρνη. Ο Γιώργος Παράσχοςδεν θα έχει στην αποστολή τον Παναγιώτη Κόρμπο και τον Θανάσης Μουλόπουλος, που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα και ο τεχνικός του Λεβαδειακού αποφάσισε να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανιώνιος:Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Σάμαρης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Γιαννακόπουλος, Περιστερίδης, Ντούνης, Ανδράλας, Κολοβός, Μενδρινός, Παναγιωτούδης, Τόσκας, Οκόγιε, Γιαννούλης, Κοντοχρήστος, Μπούζας, Σμυρλής, Γανωτής, Καρτσαμπάς.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μιλίεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου, Πινέιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα