Preview 20ης αγωνιστικής

00:27 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS3

Η Ξάνθη για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα υποδέχεται τον Πλατανιά και θέλει να αφήσει πίσω της από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τη Βέροια. Για τους Ακρίτες το ματς είναι τελικός και έχουν μοναδικό

στόχο τη νίκη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.
Ενω,ο Πλατανιάς μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης θέλει τη νίκη για να ανακάμψει στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Γιάννου και Μπέλιτς και θα αρχίσει να τους υπολογίζει από την επόμενη εβδομάδα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Σάντος, Βάλλας, Γούτας, Ντιέ, Ντάνι, Πλατέλλας, Πρίττας, Σμιθ, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Σολτάνι, Νάκα, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κάστελς, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS2

Αστέρας και Παναθηναϊκός αναμετρώνται για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια μεγάλη νίκη επί του Πλατανιά και επιθυμούν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, ώστε να παραμείνουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κοντοέ, Λένσε και Ουρτάδο, εν αντιθέσει με τους πιο... παλιούς Κάφα και Σέτι που υπολογίζονται κανονικά.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά την καθοδική πορεία του στο Πρωτάθλημα θέλει να καταφέρει να πάρει το «διπλό». Ο Φάμπρι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κουίνσι, αλλά υπολογίζει στους Σπυρόπουλο, Κάιπερ και Εσπάρθα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σέτι, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα και Περόνε.

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καρνέζης, Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Χαμπίμπ, Λαγός, Βιτόλο, Τοτσέ, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Καζιγιάμα, Σισοκό, Ζέκα, Βελάσκες, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Εσπάρθα

Keywords
Τυχαία Θέματα