Preview 20ης αγωνιστικής

00:11 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30 NS1, aek365)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη ψάχνει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι «ασπρόμαυροι» με όπλο την καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος της «κοιλιάς» που ειχε κάνει πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι Έτο, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ και Χαλκιάς. Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθέντας Φρεντερίκ Νιμανί για πρώτη φορά.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τη γκέλα του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά και να μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επεφύλασσε μία έκπληξη για την αποστολή, καθώς σε αυτή δεν μετέχουν οι Ντιόγκο και Φετφατζίδης, ενώ αντίθετα ο Μαρκάνο τέθηκε στην διάθεση του Βάσκου μια και ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε υποχώρησε. Επίσης στην Τούμπα θα ταξιδέψουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ρόι Κάρολ και Καζίμ Ρίτσαρντς.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Kρέσιτς Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννους, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί, Ρομπέρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (15:00/ aek365/NS3)

Αστέρας και Δόξα αναμετριούνται στη Τρίπολη για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Αρκάδες θέλουν τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους το συντομότερο δυνατόν. Από την άλλη οι Δραμινοί θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το ματς με σκοπό να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον Πουλίδο. Ο Μάκης Κατσαβάκης από την άλλη δεν υπολογίζει τον Γιώργο Κατσικογιάννη με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν "χαλάσει" οι σχέσεις των δύο ανδρών.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης):Χακόμπο, Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Λαδάκης, Αλβάρες, Μπρέσκα, Ράγιος, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Μπακασέτας, Περόνε

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σερέμετ, Ρόκα, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Σοϊλέδης, Παπαδόπουλος, Γκαρακλίδης, Βάντερσον, Ουέλιγκτον, Λεάντρο, Καπέλ, Αραβίδης, Κυβελίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (15:00/ aek365/ NS2)

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο. Τα "καναρίνια" θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν τη νίκη με σκοπό να απομακρυνθούν όσο περισσότερο γίνεται από τις επικίνδυνες θέσεις. Όσον αφορά τον Ατρόμητο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει τη νίκη με σκοπό να ανέβει στις πρώτες πέντε θέσεις της Σούπερ Λίγκα με σκοπό να πάρει μία θέση στα πλέι-οφ.
<

Keywords
Τυχαία Θέματα