Preview 21ης αγωνιστικής

00:36 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS3

Ο Ατρόμητος μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα υποδέχεται την Βέροια για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει να συνεχίσει με «τρίποντο». Ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος υποφέρει από ίωση έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τιμωρημένοι Δημούτσος και Ιγκλέσιας.
Από την άλλη, η Βέροια

που βρίσκεται μια θέση πάνω από την ζώνη το υποβιβασμού βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αφού προέρχεται από νίκη. Εκτός αποστολής για το ματς του Σαββάτου έμεινε λόγω τραυματισμού ο Κενάν Μπαργκάν, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήταν ο Σιρίλ Καλί που αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της τελευταίας στιγμής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Ράντμαν, Μανόλο, Νάστος, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Σουμπίνιο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Λαζαρίδης, Ουντόζι, Γκαρσία, Μπρίτο, Φάμπιο, Κούτσι, Ναπολεόνι, Καλλέργης.

Βέροια:Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Ζνάουτσνερ, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Τζημογιάννης, Μοκακέ, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Καλτσάς, Κόστλι, Παυλίδης, Μάνος, Μενέντεζ

Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 17:15 NS2

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Γιώργος Φωτάκης είναι αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή.
Ενώ, ο ΟΦΗ ταξίδεψε για την Κρήτη με τις απουσίες των Παναγιώτη Ζορμπά και Ντένις Σόουζα, αλλά θα στοχεύσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η νίκη επί της Κέρκυρας τον ανέβασε και στη βαθμολογία.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Δεν έχει ανακοινωθεί

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Σαρ, Μπανούσης, Περογαμβράκης, Ζαχαράκης, Μπούρμπος, Βιτώρος, Χατζηκοσμάς, Νύκταρης, Κανούλας, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Κουρδάκης, Μακρής, Καπουράνης, Ιωαννίδης και Βερόν.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

Ο δεύτερος στην βαθμολογία, Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Γιάννη Κοντοέ, αφού δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του από την ΕΠΟ, αλλά στοχεύουν στη νίκη, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα.
Ενώ ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο θέλει να παρουσιάσει μια καλή εικόνα και να επιστρέψει στις νίκες, υπό το βλέμμα του νέου του τεχνικού, Μίτσελ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Τρίπολης με εκπλήξειςμ αφού ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τους Ντιακιτέ, Πάντελιτς και Αβραάμ, αλλά και τον Γκρέκο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων;

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα, Καλαντζής και Περόνε

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Σιόβας, Χολέβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα