Preview 22ης αγωνιστικής

00:22 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS3

Η Κέρκυρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι μια «μάχη». Τα προβλήματα για τον Γιάννη Παπακώστα, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι μέσοι Στάμου και Αθανασίου.
Μόνο τη νίκη θέλει και ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά τα τελευταία σερί άσχημα αποτελέσματα περιμένει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Ο Στάθης Ρόκας ξέμπλεξε από την υπόθεση ντόπινγκ ανώδυνα και πλέον είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στη δράση, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Λεόν, Έντερ, Ηλιάδης, Γιάντσης, Γκέσιος, Ζουμπουλάκης, Σταμογιάννος, Πετρούσης, Κρητικός, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης, Κυβελίδης, Αρμένης, Ντινιωτάκης, Ανδρεόπουλος.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Γιαννούλης, Τόσκας, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κοντοχρήστος, Γανωτής, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Μπεγλεκτσής, Καρτσαμπάς και Ρόκας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 NS2

Ο ΠΑΣ με καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου επιθυμεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για την 22η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, η ομάδα των Ιωαννίνων αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό και θέλει μόνο το «τρίποντο». Στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου τέθηκε ο Καρίμ Φεγκρούς ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα.
Ενώ, από την άλλη ο Πανθρακικός καλείται να δώσει το πρώτο από τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα και επιθυμεί να φανεί ανταγωνιστικός για να φύγει με κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Λίλα, Κεϊτά, Πάντος, Ντάσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Κολοβέτσιος και Μιχαήλ.

Πανθρακικός: Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Λουσέρο, Βαχίρουα, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας και Μακρυδημήτρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα