Preview 22ης αγωνιστικής

00:06 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (15:00/aek365/NS3)

Τη νίκη για διαφορετικούς θέλουν να αποσπάσουν στην μεταξύ τους αναμέτρηση, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες με τη νίκη κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» θα κάνουν πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των πέντε πρώτων θέσεων που προσφέρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όσον αφορά την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, η νίκη αποτελεί μονόδρομος αφού εφόσον το πετύχουν τότε θα αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής τους στη κατηγορία της Σούπερ Λίγκα.

Με τέσσερις απουσίες ο ΠΑΣ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Περιστεριώτες, αφού

εκτός από τους τιμωρημένους Πάντο και Βάντερσον, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Σκούφαλη και τον ανέτοιμο Τζημόπουλο. ΟΓιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Επστάιν, Τόμας, Μπάλλα, Ιτάντζ και Καραμάνο. Επίσης, οι Περιστεριώτες θέλουν να δώσουν τέλος στην άσχημη παράδοση που έχουν στην έδρα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης):Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Μιχαήλ, Ανδράλας, Κυριάκος, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο, Τζάνης, Γιάκος και Ζαμπρέλα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Ζουέλα, Δημούτσος, Οικονόμου, Σφακιανάκης, Γιαννούλης, Μπρίτο, Αναστασάκος, Καραγκούνης, Γκαρσία, Μήτρογλου, Αθανασίου και Τάτος.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ (19:30/aek365/NS1)

Η αναμέτρηση της Τούμπας αποτελεί αδιαμφισβήτητα το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς αφού στην πρώτη αναμέτρηση για φέτος, αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Κλ. Βικελίδης". Ο ΠΑΟΚ επιζητά τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει τον συντομότερο δυνατόν μία θέση στα πλέι οφ με σκοπό να συνεχίσει και τους χρόνου τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο Άρης από την άλλη, έρχεται δυναμικά αφού προέρχεται από σερί νικών και σκοπεύει να αποσπάσει το "τρίποντο" στη Τούμπα για να ελπίζει ακόμα περισσότερο στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Μανουέλ Μασάδο έχει δώσει άλλη νότα στην ομάδα και όπως όλα δείχνουν η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Φωτάκη αλλά και τους αγωνιστικά ανέτοιμους, Ίβιτς και Έτο. Όσον αφορά τον Μασάδο, ο Πορτογάλος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του με την πιο σημαντική επιστροφή να είναι εκείνη του Μιχάλη Σηφάκη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ

ΑΡΗΣ (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Ακόστα, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ούμπiντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Πρίττας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα